2018 Temmuz Terazi yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Terazi burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Terazi Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Terazi burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Terazi burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Koç burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Terazi burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Terazi burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Terazi burcunu iş konularında etkileyecek, yapmak istedikleriniz pek de kolay olmayacak. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Terazileri aşk ve aile hayatınızı etkileyecek. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Terazi burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Terazi burçlarının yanlış anlaşılmasına neden olabilir, iletişim konularına dikkat. Terazi Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Terazi burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Kendinizi göstermeyi sevdiğiniz bir dönem, eşiniz varsa eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylarında hızlandığını görebilirsiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar.  Diğer yandan sosyal çevreniz arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda bu ay oldukça önemli olacak.

5 Temmuz iş ile ilgili konularda güzel şansların ve fırsatların geldiği tarihlerden parasal konularda kendinizi mutlu ve iyimser göreceksiniz aynı zamanda yaptığınız işlerin karşılığını aldığınızda farkedeceksiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, maddi konularda sıkıntı yaşadığınız, gerileme yaşadığınız sıkıntıları 10 Temmuz sonrasında geride bırakmaya başlıyorsunuz. Kasım ayına kadar maddi konularda en şanslı burç olarak karşımıza çıkabilirsiniz yada sizde bunu hayatınızda hissedebilirsiniz sevgili Terazi’ler.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da oluşacak Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli adımları karşınıza getirebilir. Büyük bir işe başlayabilirsiniz, büyük bir projenin içinde yer alabilirsiniz eşinizin ailesininde de önemli değişimler, dönüşümler, başlangıçlar bu tutulmayla birlikte devrede olabilir ama bu tutulmanın bir özelliğide var. Sonuçta bu o kadar kolay olmayacak. Aile hayatınızdaki oluşumlar tüm bu adımlarınızı zorlaştırabilir. Aynı anda birden fazla cephede savaşıyor olabilirsiniz hem işiniz, hem özel hayatınız, hem aileniz ile ilgili üzerinizde hissettiğiniz bu baskı bu tutulma zamanı biraz sizi yorabilir.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da Merkür geriliyor, arkadaş ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor daha önceden tanıdığınız arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilir iletişim haline girebilirsiniz. Diğer yandan önemli bir takım organizasyon, davet, aktivite gibi işleriniz varsa bu alanlarda yanlış anlaşılmalar yada bazı işlerinizde sıkıntı ve sorunlarınız devrede olacak.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da Ay tutulması var ve bu ay tutulması aşk hayatınızı ve özel alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenize odaklı olduğunuz bu döngü içersinde aşk hayatınızda önemli kararlar devrede olabilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınıza bu dönemde çok fazla zorlamayın. Sanatsal ve kreatif işlerinizde daha sakin bir şekilde hareket etmeye özen gösterin.

Yorumlar