2019 düğün dekorasyon konsepti yaza özel yardımcı fikirler!

Yazın yaklaşmasıyla evlenecek çiftlerin düğün organizasyonu telaşının yaşandığı şu günlerde içinizi rahatlatmak için temel düğün dekorasyon önerisinde bulunduk!

2019 düğün dekorasyon konsepti yaza özel yardımcı fikirler!

Havaların ısınmasıyla beraber evlilik hayali kuranların düğün telaşına girdiği şu günlerde işini bir nebzede olsa kolaylaştırmak adına düğün organizasyonunda en temel ve durumu kurtaran dekorasyon önerileri hazırladık! İşte 2019 düğün dekorasyon önerilerinde bulunduk! 

DÜĞÜNÜN KONUSUNU BELİRLEYİN!

Düğünün detaylarını kontrol etmek ve karar vermek için ilk olarak düğününüzün konusunu belirlemek olacaktır. Mesela kır düğününde şık ağır aksesuarların absürt duracağı gibi şık ve salon düğününde salaş basit aksesuarlar sizi zor karmaşık bir duruma sokabilir. Bu tarz durumları yaşamamak için ilk olarak en özel gecenizin konseptine karar vermek olacaktır. 

KONSEPTE GÖRE DETAYLARI BELİRLEYİN

Düğününüzün konseptini belirledikten sonra düğünde yer alacak aksesuarları konsepte uygun bir şekilde karar verin. Düğünde kullanacağınız tüm detaylar konsepte uygun şekilde olmalıdır. Böylelikle düğününüzü istediğiniz boyutta şekillendirerek mükemmel geceye imza atabilirsiniz.

MASA ÜZERİNDE KOKULU MUMLAR!

Kokular insan duyusunu etkileyen ve etkisi altına alan en önemli dekorlardan biridir. Eğer unutulmaz bir gece yaşamak istiyorsanız hem davetilerin onayını almak hem de etkili bir ortam yaratmak için kokulu mumları tercih edebilirsiniz. Masada 

ABARTIYA KAÇMAYIN!

Ağır gösterişli ortamları seviyor olabilirsiniz. Ancak sade tercihlerle de mükemmel bir şıklık elde edebilirsiniz. Bunun için sade asil bir şıklık sizi gecenini asil yıldızı yapacağına kuşku duymayın!

FOTOĞRAF KÖŞESİ

Düğününüzü yapacağınız mekan veya açık bir mekanda arkadaşlarınız ailenizle bol bol eğlenceli fotoğraflar çekinebileceğiniz bir sosyal medya köşesi yaratın. Hayatınızın en önemli gecesini ölümsüz kılmak adına oluşturacağınız fotoğraf köşenizi küçük ışıklar veya komik kartonların asıldığı bir köşe yaratabilirsiniz.

Yorumlar