Alper Baycın'ın abisi konuştu bıçaklandıktan sonraki fotoğrafı çıktı!

Alper Baycın'ın abisi konuştu! Survivor yarışmasında kameraman olarak çalışan Alper Baycın'ın Dominik'te öldürülmesi hakkında abisi konuştu.

Alper Baycın'ın abisi konuştu bıçaklandıktan sonraki fotoğrafı çıktı!

Alper Baycın'ı kim öldürdü? Alper Baycın'ın abisi cinayet hakkında ilk kez konuştu! Survivor yarışmasında kameraman olarak çalışan 24 yaşındaki Alper Baycın'ın bıçaklandıktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı! 24 yaşında öldürülen kameramanın öldürülmesi hakkında abisi Muammer Baycın açıklama yaptı! Muammer Baycın, ''Kardeşim çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler'' dedi. Ölüm haberiyle Türkiye'yi yasa boğan genç kameramanın babası Ahmet Baycın oğluyla en son 2 gün önce görüştüğünü belirterek ''Son söylediği sizi çok seviyorum oldu. Yönetmen olmak istiyordu, hayalinin peşinde koşarken orada kaldı” dedi. 

alper baycının abisi ve babası açıklama yaptı

Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın gaspçılar tarafından öldürülmesi hakkında abisi Muammer Baycın Habertürk'e konuştu. Genç kameramanın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinin 1 haftayı bulacağını söyleyen Muammer Baycın cinayet hakkında bazı açıklamalarda bulundu, ''Alper iş dönüşü otele giderken telefonla konuşuyormuş. O sırada tek başınaymış. Motorlu iki kişinin saldırısına uğramış. Arbede yaşanmış. Çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler. Kardeşim 6 aydır Dominik’teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti. Alper’in cenazesi 1 haftaya Türkiye’ye gelecek. Dayım, cenaze işlemleri için Dominik’e gitti'' dedi.

alper baycının abiasi ve babası cinayet hakkında konuştu

YÖNETMEN OLMAK İSTİYORDU

Alper Baycın'ın babası Ahmet Baycın oğlu ile en son 2 gün önce görüştüğünü belirterek, ''Sizi çok seviyorum diyordu. Hayali yönetmen olmaktı ve hayalinin peşinde koşuyordu ama ne yazık ki hayalinin peşinden koşarken orada kaldı” dedi. Yaklaşık 8 aydır oğlunun Dominik Cumhuriyeti'nde çalıştığını belirten baba Ahmet Baycın, ''Oğlum çok gençti. Bizim işimizi yapmayı değil, kameraman olmayı seçti. Hedefleri vardı. Bunun için Dominik'e kadar gitti'' ifadelerini kullandı. İşte Alper Baycın'ı öldüren gaspçılar...

alper baycını öldüren gaspçılar

 

 

Yorumlar