Arda Turan Berkay'a attığı kafa pahalıya patladı futbol kariyerini bitiyor!

Arda Turan geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde Berkay'a attığı kafa futbol kariyerini elinden almak üzere! Bu sefer kariyerine mal oldu!

Arda Turan Berkay'a attığı kafa pahalıya patladı futbol kariyerini bitiyor!

Arda Turan Berkay kavgası büyüyor! Berkay'a attığı kafa Arda Turan'ı kariyerinden etmek üzere! Yapılan açıklamaların magazin gündeminde arka arkaya olay olmaya devam ediyor. Arda Turan'ın o gece için yaptığı açıklamayla Berkay ve eşinin açıklamalarıyla ters düşmesi Arda'yı bitiriyor. O gece yaşanan olaylar bu sefer Arda'yı kurtarmadı. Arda Turan kariyerini bitirmek üzere...

Spor yazarı Uğur Meleke, ''Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir." dedi. Arda, büyük ihtimalle 3 farklı suçtan, 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

Ülke gündeminin bir numarası olan Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalara imza attı. Meleke, şunları söyledi, "Gündemde yaşadığı kavga olayıyla Arda Turan var. Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir. Belki de Arda Turan'ın futbol hayatı bitti. Bunun için de mahkemenin sonucunu beklemek gerekiyor."

NELER OLMUŞTU?

Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan "laf atma" tartışmasında Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gitti ve silahla bir el ateş açtı.

11 YILA KADAR YARGILANACAK

Arda, "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "Silahla tehdit" ve "Ruhsatsız silah taşıma" olmak üzere 3 ayrı suç nedeniyle 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

Yorumlar