Boğa burcu 2019 neler bekliyor değişimde kararlılık zamanı!

Boğa burcu 2019 yorumlarına göre bu yıl Boğa burcu için değişimde kararlılık yılı olacak. Boğa burcu aşk evlilik ilişki para kariyer Boğa 2019 yorumlarında.

Boğa burcu 2019 neler bekliyor değişimde kararlılık zamanı!

2019'da Boğa burcu için seyahatleriniz sorumululuk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, dini, metafizik, felsefe ve hukuk alanlarınıza ilginiz artacak. Geleceğinizi ilgilendirecek kararlarınızda yüksek düşünce ve fikirlerinizi kontrol etmeyi öğreneceksiniz. Legal konularda mücadele ve sınırlamalarınız da olacak. Başınızdan büyük işlere kalkışırsanız hukuksal sıkıntılar, eğitim zorlamaları ve seyahat zorluklarıyla karışlaşmak söz konusu olabilir. Aynı zamanda uzaktaki arkarabalarınızın hayatındaki sorumluluklar sizi de dolaylı olarak etkileyebilir. Partnerinizin kardeş ve akrabalarıyla olan ilişkilerinizde de sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu süreçte bakış açınızda dar görüşlü olmamaya çalışmalısınız. Ben her şekilde oldum düşüncesi size yanlış yaptırabilir. Satürn'den Güneş'inizin alacağı güzel açılarla attığınız adımların sizi desteklediğini ve geliştirdiğini göreceksiniz. Sorumlu, dikkatli ve düşünülerek atılan adımlar sizi büyütecek ve istediklerinizi karşınıza getirecek. Geleceğinizi oluşturuyorsunuz sevgili  Boğalar, hazırlıklarınızı iyi tamamlayın.

Bu yıl başlarının kaynaklarından en güzel şekilde faydalanabilirsiniz. Maddi alanlarda, kredi, faiz, vergi, muhasebe alanlarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yererden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etikler göreceksiniz. Elinize sorunlu ve çözümü olan, daha önceden uğraştığınız bir miras geçebilir. Eşinizin veya partnerinizin parasal olarak hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Sigorta ve vergi konularında şans sizden yana olacak. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa önemil tarihlere dikkat ederek bu yükülülüğün altına girebilirsiniz. Bu sene birikimlerinizi, ortak kazanımlarınızı etkili bir şekilde değerlendirmelisiniz. Bu alanlarda cesur, atak olacak, enerjinizi yüksek tutacak, istediğiniz şans ve gelişimi sağlayacaksınız.

Bu yıl 20-28 Nisan doğumlu Boğalar, dramatik kişilik değişiklikleri, hayatlarının tam anlamıyla değişmesi, içlerindeki özgürlük ve farklılık isteklerinin yoğunlaşmasıyla karışlaşabilirler. Değişik ve farklı olayların peşine düşmekten mutluluk duyabilirsiniz. Eğer evliyseniz, sakin durmanız gereken bir süreç içinde olmanız gerekecek yoksa sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırabilirsiniz. Bu dönemde ortaya çıkar fikirler ve düşünceler çok işinize yarayabilir ama kalıcılığı çok uzun soluklu olmayacaktır. Bir anlamda hayatınızda aydınlanmalar yaşayabilirsiniz.

İŞ, PARA, KARİYER

Ocak ayında gelecek sorumluluklarnızın arttığını göreseceksiniz sevgili Boğalar. Yeni yılın ilk günlerinde enerjinizi tam kapasite kullanmakta zorlanabilirsiniz. Önemli sırlarınınızı çok fazla tanımadığınız insanlarla paylaşmamaya çalışın, bu dönemde anlış çıkışlarınızı kontrol etmeniz gerekebilir. 

5 Ocak itibariyle seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, turizm, ithalat, ihracak, ticaret ve hukuk alanlarında fikirlerinizi ve görüşlerinizi ortaya koyacaksınız. Bu alanlardan birinde çalışıyorsanız konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. 6 Ocak'ta oluşan parçalı Güneş Tutulması'yla bu konulardaki işleriniz gelişecek, kalıcı adımlarla ilerleyecek gücü üzerinizde bulacaksınız. Önemli açılımlar gerçekleşebilir.

7 Ocak ve sonrasındaysa ortak parasal konularınızda rahatlamalar görülebilir. Bu alanlarda bir yıl boyunca size göz kırpacak olan Jüpiter'in etkisini en çok bu ay yaşayacaksınız. Kredi almak, borçlarınızı yapılandırmak, yatırımlarınızı gözden geçirmek ve miras , nafakayla ilgili konuları lehinizde tamamlamak için bu ay 18-22-25 Ocak tarihlerinde şanslı olacaksınız. Çevrenizden alacağınız fikirler ve geri dönüşler parasal konularda 21 Ocak'ta yanıltıcı olabilir, bu etkiye dikkat edin.

Şubat başında yurtdışı bağlantılı işlerinizde enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız. Yine beklenmedik olaylarla geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde bazı engeller v esorunlaş karşınıza gelebilir. Diğer taraftan kariyer ve iş okunlarında parasal yönden önemli şanslar yakalayacaksınız.

4 Şubat'ta oluşan Yeni Ay'la birilikte iş hayatınızda önemli adımlarınızı ve kararlarınızı uygulamya koyabilirsiniz. Bu yeni ay sizi biçok açıdan desteleycek. Kafanızdaki büyük projeleri uygulamaya koyabilir, toplum önünde güçlü duruşunuzla istediğiniz şartları yaratabilirsiniz. 8-10 Şubat bu anlamda göz kırpıyor.

14 Şubat'tan sonra enerjinizi arttıracağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. İnantçı ve biraz da fazla düşünen yapınızla oluşturduğunuz fırsatları gözden kaçırmayın.

Sosyal çevrenizle beraber girişilecek işlerinizde 10-19-20-22-23-28 Şubat'ı kullanabilirsiniz. Kalıcı işlerde bulunacaksınız. 

Mart başında toplum önün işlerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Kariyer atılımlarınızda kuracağınız dostane ilişkliredne fayda sağlayacaksınız. Yine 1 Mart'ta sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkilerinizde kontrolcü davranışlara göstereceğiniz tepkiler yüksek olmamalı. Bardağı taşıran bazı kounlara sert tepkiler verebilirsiniz.

5 Mart'ta Merkür bu yılın ilk gerilemesine başlıyor. 28 Mart'a kadar arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Çevrenizle aranızda iletişim sıkıntıları oluşabilir. İşten elde edilen gelirlerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Daha önceden tanıdığınız arkadaşlarınızla yapacağınız işlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Zaten bu işlerin üzerine düşün, yeni sıfırdan başlayacağınız bir iş parasal anlamda sizi desteklemeyecek. 

6 Mart'ta oluşan Yeni Ay'la birilkte çevrenizde değişimler oluşabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.  Merkür geriliyor, daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Uranüs'ün sizin burcunuza geçmesiyle birilket 22-23-24 Nisan doğumlu bir Boğaysanız, değişimlere, sürprizlere açık olmalısınız.

9-10-13-14-15-16 Mart tarihlerinde gelecek planlarınıza odaklanabilir, maddi konularda abartmadan, aşırı iyimserlikte bulunmadan yolunuzda sağlam ilerleyebilirsiniz.

21 Mart'ta oluşan Dolunay, yeni oluşacak iş koşullarında önemli duygusal ve hassas kararlar içerecek. Günlük hayatınızın ritminde hızlanmalar oluşabilir ve dengenizi korumanız gerekebilir.

31 Mart'tan sonra enerjinizi maddi konularda harcamaya başlayacaksınız. Gazete, dergi, mecmua, kırtasiye, teknoloji, iletişim ve gezi ürünlerine harcamalarınız artabilir.

10 Nisan'da Jüpiter gerilemeye başlıyor. Ortak parasal işlerinizde şimdiye kadar yakaladığınız ve karşınıza çıkan fırsatlarda yavaşlamalar, ağır ilerlemeler görülebilir. Bu dönemde farkındalığınızı arttırmalısınız. 10-13 Nisan'da güç çekişmelerine, ego savaşlarına açık görünüyorsunuz.

19 Nisan'da oluşan Dolunay, iş koşullarınıza, günlük hayatınızın ritmine dikkat çekecek. Artık hayatınıza hizmet etmeyen insanlara, arkadaşlara, işlere bu Dolunay'da veda edebilirsiniz. Aşırı kararsız ve başka insanları düşünen yapınızla yanınızda çalışan isanlara veya yanında çalıştığınız insanlara karşı fedakarlıklarınızın sonuçları karşınıza gelebilir.

Ay sonunda girişimlerinizi ve harcamalarınıa dikkat edin. Satürn'ün gerilemesi asıldığınız işlerinizde yavaşlamalara neden olabilir.

Mayıs ayının başında ailevi konularda gücünüzü etkin bir şekilde toplarken planlarınız üzerine yağunlaşabilirsiniz. Maddi konularda şüpheci yaklaşımlar sergileyebilir, olaylara negatif yönden yaklaşabilirsiniz. Bozulan işlerini ve ilişkilerinizi yeni açılacak olan kapıları fark ederek geride bırakın. Bu ay sizin ayınız ve yapılacak çok işiniz, gidilecek çok yolunuz var.

21 Mayıs  ve sonrasındaysa parasal konular önem kazanıyor. Paranızı ve kazançlarınızı arttırabilir, algınızı bu alana kaydırabilirsiniz. Para getirilerinizde güzel gelişmeler olabilir, becerileriniz artıyor. 30 Mayıs'ta dikkatli ve gerçekçi adımlar atmayı unutmayın.

Haziran ayında bolca gezecek, kısa yolculuklarda bulunacak, madid konularda kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. 3 Haziran ve sonrasında paraya dayalı konularda, yatırımlarınızda, kazançlarınızda hızlı adımlar devrede olabilir.

14 Haziran'da yakın çevrenizin yardımlarına, isteklerine enerjinizi harcarken bazı zor durumlar oluşabilir. 14-16-19-20 Haziran tarihlerine dikkat etmelisiniz. Bugünlere den gelen işleriniz varsa zorlanabilirsiniz.

17 Haziran'da oluşan Dolunay ortak parasal işlerinizde isetdiğiniz sonuçları karşınıza getirebilir. Parasal işlerinizde uzun zamandır beklediğiniz sonuçların bu Dolunay'da karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

2 Temmuz'da gerçekleşecek olan gerçekleşen Güneş tutulması, iletişim alanlarınızı, satış, rekalma, tanıtım, pazarlama, network, lojistik, ulaşım işlerinizde hızlı olayları ve açılımları hayatınıza taşıyabilir.

19 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar network sorunlarına açık olacaksınız. Randevularınıza, verdiğiniz sözlere iş hayatınıza dikkat edin. Sözleşmelerden uzak durun. 

9-14-21-17 Temmuz tarihleri fikirlerinizde, ilişkilerinizde v eyapacaklarınza desteklenmediğiniz ve bazı sorunlara açık olacağınız günler.

16 Temmuz'da gerçekleşen parçalı Ay Tutulması seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuk, ticaret, daha az tanıdığmıız insanlarla yapacağımız işlerde krizleri ve sorunları karşımıza getirebilir. Önemli sorunlar önemli dönüşümler altına girmenize neden olacak.

11 Ağustos'ta oluşan Dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda hassas sonuçları, durumları tetikleyecek.

14 Eylül'de gerçekleşen Dolunay, sosyal çeverinzde bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi test edebilir. Çevrenize önem verecek, önemseyeceksiniz. Bir arkadaşınızla parasal konularda çekişmeleriniz ortaya sorunlar çıkarabilir. 21 Eylül'de para meselelerinin veya ilişkinize dair konuların ortaya dökülmesi ihtimali var.

18 Eylül'den sonra daha disipline olacağınız, hayatın gerekliliklerini daha net göreceğiniz bir dönem başlıyor. 22-25 Eylül'de iş alanlarınıza dikkat! Sorumluluklarınız bugünlerde size ağır gelebilir. Bazı işlerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

28 Eylül itibariyle iş, hizmet alanlarınızda önemil kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bu kararlar size para olarak dönebilir ve güzel gelişmeler içine girebilirsiniz. 

Ekim ayına iş gücünüz artarak, günlük hayatınızın ritmi hızlanarak başlayacaksınız sevgili Boğalar. Özellikle iş arayan, iş değiştirmek isteyen Boğalar için bu aybaşı biçilmiş kaftan.

3 Ekim'den sonra ortaklaşa adım atmak istediğiniz ilerde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. 

4 Ekim ve sonrasında enerjinizi işinize vercek. Harekete geçenizi gereken işleriniz için koşturacaksınız.

Kasım'da iş alanlarınızda enerjinizi doğru ve ölçülü kullanmalısınız. Kasım başından beri ortak parasal konularda parasal çözümlerle uğraştıysanız 24 Kasım'dan sonra parasal işlerinizde güzel fırsatlar ayağınıza gelebilir. 

26 Kasım'da parasal konularda alacağınız kararlar yeni açılımları karşınıza getirebilir. Bu miras, vergi veya kredi işinizde şanslı olacaksınız. Bu dönem sonrasında iş seyahatleriniz artabilir. İş hayatınızdan yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

2 Aralık itibariyle Jüpiter seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret, medya, hukuk, geleceğinizi ilgilendirecek işler alanınıza giriyor. Bu alanlarda çok çalışarak, doğru adımlar atarak, çabalayarak ve sorumlulukla bir yıl boyunca size şanslar verecek.

12 Aralık'ta oluşan Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir. Ya da geçmesini umduğunuz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.  Her halükarda para alacak-verecek dengesini iyi oturtmaya çalışmalısınız.

Çok çalışacağınız yılın bu son ayında güçlü insanlardan, etkili kişilerle yapacağımız anlaşmaladan fayda sağlayabilirsiniz. Önemli bir seyahat veya iş sorumluluğunu geri plana atmayın, 20 Aralık itibariyle kendinizi kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız sevgili Boğalar.

26 Aralık'ta oluşacak parçalı güneş tutulması seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, turizm, ithalat, ihracat, ticaret, hukuk alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir.

AŞK, EVLİLİK, İLİŞKİLER

21 Ocak'ta gerçekleşen tam ay tutulması son kez ev, yuva ve aile alanlarınızda önemli duygusal sonuçları ve konuları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönemde bir işinizde sorunlara açık olacaksınız ve bunun etkisini yuvanıza ve ailenize bu dönemde taşıma ihtimaliniz olabilir.

19 Şubat'ta oluşan Dolunay, aşk hayatınızı ilgilendirecek. Sosyal çevre ilişkileriniz sonucunda hayatınızda bir insan yoksa yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde aşk karşınıza gelebilir.

5 Mart'ta Merkür bu yılın ilk gerilemesine başlıyor. 28 Mart'a kadar arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Çevrenizle aranızda iletişim sıkıntıları oluşabilir.

6 Mart'ta oluşan Yen Ay'la birlikte çevrenizde değişimler oluşabilir.

Nisan ayında arkadaşlarınıza yapacağınız fedakarlıklar yüksek olabilir. 5 Nisan'da oluşan Yeni Ay'ı eski ve sizi zorlayan alışkanlıklarınızı bırakmak için kullanmalısınız. Bu yeni Ay adımlarınızda sizi desteklemeyecek.

Yine çevrenizle beraber atacağınız önemil adımlarda 7-10 Nisan'da güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

23 Nisan'da ailevi konularda hızlı ve beklenmedik etkiler karşınıza gelebilir. Değişikliklere kalbinizi açın ve hayatın karşınıza getireceği farklı oluşumları esnek karşılayın.

Mayıs ayının başında ailevi konularda gücünüzü etkin bir şekilde toplarken planlarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Kafanızdaki şüpheleri, üzerinizdeik zorlanmaları 15 mayıs itibariyle tam anlamıyla geride bırakıyorsunuz. Güzelliğinize önem verecek, kendinizi yenileyecek ve yeniliklere hazır olacaksınız.

18 Mayıs'ta oluşacak olan Dolunay, özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanmanızı sağlayacak. Partnerinizin hayatında duygusal konular ortaya çıkabilir, siz de bu konularla ilgilenebilirsiniz. Ya da özel hayatınızda alacağınız bir karar devrede labilir. İlişkileriniz bu Dolunay'da gözle görülür bir şekilde öne geçiyor.

27 Haziran'dan sonra emlak alım, satım, yer deiştirme gibi konularınız varsa iletişiminiz hızlanıyor. Ailenizle ilgili her tür konuyu iyi idare edecek, organizasyon yeteneğinizi konuşturacaksınız.

Temmuz ayında yakın çevre iletişim alanlarınızı hızlandıracak etiklerle dolu iki tutulma yaşayacaksınız sevgili Boğalar.

2 Temmuz'da oluşan tam Güneş tutulması yakın çevrenizde oluşacak. Yakınınızda bulunan kişilerin; akraba, kardeş, kuzen yada yakın dostlarınızın hayatındaki değişimlere tanık olabilirsiniz.

8 Temmuz'da Merkür ev aile ve yuva alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 19 Temmuz'a kadar ailenizi ilgilendiren önemli kararlardan uzak durun. Ailenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat edin. 19 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar yakın çevrenizle olan iletişiminiz sorun yaratabilir.

16 Temmuz'da gerçekleşen parçalı Ay Tutulması, partnerinizin kardeşleri varsa onların hayatındaki değişim ve dönüşümler sizin hayatınıza da yansıyabilir.

23 Temmuz'dan sonra aile hayatınıza, evinize kendinizi vereceksiniz. Yakın çevrenizin konularını ailenizle paylaşabilir, bulduğunuz veya bulacağnıız çözümleri onlara aktarabilirsiniz.

28 Temmuz ve sonrası üç hafta boyunda evinizi değiştirebilir, dekorasyon işlerine kalkışabilirsiniz. Boya, badana, tadilat ve tamirat için uygun bir dönem başlıyor. 

Ağustos ayına ev, aile yuva alanlarınızda oluşacak Yeni Ay'la başlıyorsunuz. Kalkıştığınız ev işlerinde 2 Ağustos civarında dikkatli olun.

7-8-21 Ağustos'ta aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Parasal getirilerinizin yüksek olması aileniz için harcamalar yapmanıza ve bunun sonucunda evinizi daha da güzelleştirmenize neden olabilir. Ev almak ve bir borcun alıtna girmek için güzel bir dönem. 

15 Ağustos'ta oluşan Dolunay ailenize enerjinizi yönelttiğiniz bir bu dönemde iş hayatınızda hızlı bir gelişme algınızı bu yöne çevirebilir. Her halükarda Dolunay zamanlarında iki taraf arasında kalabilirsiniz. Siz de bu dönemde dengeyi iyi oturtmaya çalışın.

18 Ağustos'tan sonra  enerjinizi aşk hayatınıza, size keyif veren konulara, varsa çocuğunuza veya çocuklarınıza harcayacaksınız. Ağustos sonuna kadar aşk hayatınızda ön plana geçecek. 21-23 Ağustos sonrasında keyifli organizasyonlar, partiler, habiler sizi mutlu edebilir. Çocuk istiyorsanız bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

26-30 Ağustos tarihleri güzel açılımlar sağlayacak ve aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar almanızı gerekirse 30 Ağustos'ta oluşan Yeni Ay ve sonrasında hareket geçmelisiniz.

Eylül ayında yeni aydan alacağınız olumlu etkilerle keyili, aşk dolu etkileşimlerle başlayacaksınız. 1-2-5-68-9-13 Eylül hayatınızın size gülümsediği tarihler. Diğer taraftan 4-7-10-14 Eylül tarihlerinde sosyal çevnizdeki insanlar sizi yanlış yönlendirebiir. Bu günlerde biriyle tanışırsanız karşı tarafı çok fazla gözünüzde büyütmeyin. 

14 Eylül'de gerçekleşen Dolunay sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi test edebilir. Çevrenize önem verecek, önemseyecekseniz. Bir arkadaşınızla parasal konularda çekişmeleriniz ortaya sorunlar çıkarabilir. 21 Eylül'de para meselelerinin veye ilişkinize dair konuların ortaya dökülme ihtimali var. 

3 Ekim'den sonra özel hayatınızın detaylarıyla ilgilenecek, iletişiminizi sevdiğiniz insana yönledireceksiniz.

8 Ekim itibariyle Venüs'ün ilişkiler evinize girmesiyle beraber özel ilişkilerinize yoğunlaşacak, sevdiğiniz insanla bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa bu dönemde üzerine düşebilir, kıskançlık ve baskılarınızla onu yorabilirsiniz. Ortaklaşa atılacak adımlarda kuracağınız ilişlerde biraz sakin olun, tutkulu davranışlarınız iyi gidecek olan işlerinizi zora sokabilir.

13 Ekim'de oluşan Dolunay bir olayın iç yüzünü karışınaz çıkarabilir. Kadersel etiklerin yüksek olacağı tedirginliklerinizin öne çıkacağı bir Dolunay yaşayabilirsiniz.

7-13-28 Ekim ilişkilerinizde kopulaşlar görülebilir. Şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak.

İlişkinize dair alacağınız kararlar 28 Ekim'de oluşan Yeni Ay'la beraber hayatınıza sokabilirsiniz. 31 Ekim'de yılın son gerilemesine başlayacak olan Merkür, eski konu ve olayları karışınaz çözülmek üzere tekrar tekrar getirebilir. İlişkinizde çözüm arayışınız varsa bu gerilemeden faydalanacaksınız.

31 Ekim-20 Kasım arası eski aşklar karşınıza gelebilir veya ilişkilerinizde eskiden yaşadığınız iletişim sıkıntılarına açık olduğunu görebilirsiniz. 

Kasım ayı ilişkilerinizdeki meselelerle uğraşacağınız, sosyal çevrenizle beraber hareket ederek planlar yapacağınız, durumları düzelteceğiniz, sevdiğinizle daha önceden planladığınız bir seyahati gerçekleştirme kararı alacağınız bir ay olarak karşınıza çıkacak. 8-9-10-11 Kasım ilişkilerinizde güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız.

12 Kasım'da oluşan Dolunay'da birlikte hem kendiniz, hem de özel hayatınız için kararlarınız devrede olabilir. İlişkinizde olup bitenlere göre tam da bu Dolunay karar verebilir, kendinizi hassas oluşumlar içinde bulabilirsiniz.

Bu kararlara yoğunlaşmadan önce 20 Kasım'da Merkür'ün düzelmesini bekleyin. O zaman önünüzü daha rahat görebilirsiniz.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan alacağınız destlerle 3-8 Aralık'ta yolunuza  devam edebilirsiniz.

SAĞLIK

1 Ocak itibariyle sağlığınıza, vücudunuzun savinma sistemine dikkat etmelisiniz. 

20 Mart'tan sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, baş bölgenizi soğuk havalarda ve tehlikeli durumlardan korumalısınız. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz, isteksiz ruh haliniz bu dönem sizi zorlayabilir. 

21 Mart'ta oluşan Dolunay sağlığınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Kendinizi ve yapacaklarınız bu dönemde fazla zorlamanız bel ve kalça bögesi sorunlarına, böbrek sıkıntılarına yol açabilir.

28 Eylül itibariyle sağlık alanlarınızda önemli kararlarınızı uygulamaya koyabilirsinzi.

4 Ekim'den sonra sağlığınız sinyal verebilir. Bel, böbrek, kalça, yumurtalıklarınıza gereken dikkati gösterin. İş koşturmalarınız sırasında beslenmenizi ihmal etmeyin. 

(Elele dergisi Hande Kazanova Astroloji 2019 kitabından alıntıdır)

 

Yorumlar