Boğa burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Boğa burcu kadını olumlu ve olumsuz özellikleri neler? Güvenilir ve sevgi dolu olması dikkat çeken Boğa burcu kadının inatçılığı da öne çıkıyor.

Boğa burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Boğa burcu kadınını yakından tanımak istiyorsanız Boğa burcu kadını olumlu ve olumsuz özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Koç burcu kadınının sabırları hayli fazladır ve düşünmeden hareket etmezler. Hayatta en büyük hedeflerinden biri de maddi anlamda güvende ve rahat olmaktır. Güvenliği tehdit altında olduğunda o sakinliğini geride bırakabilir. Sakin yapısı ile dikkat çeken Boğa burcu kadını biriktirmeyi ve beklemeyi tercih eder Boğa burcu kadını sizinle tartışıyor veya size cevap veriyorsa bilin ki son raddeye kadar beklemiştir. Genel anlamda Boğa burcu kadını olumlu özellikleri ön plana çıksa da Boğa burcu kadının olumsuz özelliklerinde de önemli satır başları vardır. Bunlardan biri de Sabit fikirli olması ve inadı ile birlikte yaptığından zor vazgeçmesidir. Düşüncelerini kolaylıkla değiştirmeyen Boğa burcu kadını bu konuda takıntılıdır. 

BOĞA BURCU KADINI HIRSLA BAŞARIYA YÜRÜR

Boğa burcu kadını kültürlü olması ile de dikkat çeker. Entelektüel yapısı olan Boğa burcu kadını güzeliği ve çekiciliği de öne çıkar. İnsanları güldürebilen, sert mizah yapısı olmayan Boğa burcu kadını yenilikten fazla hoşlanmaz. Alışkanlıklarını değiştirmeyi tercih etmeyen Boğa burcu kadını hırsları ile de tanınır. Bir şeye ulaşmak istediğinde onun için gerekli olan yolları sabır ve sakinlikle aşabilir. Dış görünüşü ile mağrur duruş sergileyen Boğa burcu kadını tanınmaya başlantıktan sonra sevecen ve sıcak görüntüsünü tanıtır. 

BOĞA BURCU KADINI İÇİN MADDİYAT ÖNEMLİ Mİ?

Boğa burcu kadını için dürüstlük büyük önem taşır. Arkadaşlıklarına büyük değer veren Boğa burcu kadını dostları ile olan ilişkilerde hassas ruh yapısından dolayı zaman zaman sorun yaşayabilir. Kırılgan yapısı nedeniyle kolay etkilenebilir. Çalışkan olan Boğa burcı kadını için maddiyat büyük önem taşır. Maddi olarak güçlü olmak ister ve buna rağmen de riskli işlerden kaçar. Hırslı ve çalışkanlığı ile de maddi olarak güçlü olur. Sevdiklerini mutlu etmek adına fedakarlıklarda bulunan Boğa burcu kadını sevdiklerini zaman ayırtmaktan büyük zevk duyar. 

BOĞA BURCU KADINI AŞK HAYATINDA ÇOK KISKANÇ MI?

Arkadaş ilişkilerinde sadık ve sabırlı olan Boğa burcu kadını aşk hayatında da sadık ve güvenilirdir. Sadakati ilişkilerininin temel taşı olarak kuran Boğa burcu kadını kıskanç yapısı ile karşısındakini zorlayabilir. Bunaltacak kadar olmasa bile kıskançlık ilişkisinde hep bir köşede durur. Mantığı ile hareket etmeyi tercih eden Boğa kadını aşk hayatında da bunu bırakmaz. Duygusal yapısı ile hareket eder ama mantık daha ağır basar. Aşk hayatında en önemli ilkesi ise saygı ve sevgidir.

BOĞA GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 21 Nisan – 20 Mayıs

 Element: Toprak

Nitelik: Sabit

Arketipler: Müzisyen, çiftçi, sakinlik, doğa, sessiz insan

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Bakır

Uygun taşı: Zümrüt, safir, akik, lapis

Uygun meslekler: Ressamlık, çiftçi, restoran ve otel işletmeciliği, kozmetik, el sanatları, bankerlik, iç mimari, dekorasyon, kuyumculuk, müzik, mimarlık

 

 

Yorumlar