Demet Akalın Okan Kurt'la neden barıştığını ilk kez açıkladı!

Okan Kurt'la barışan Demet Akalın, eski eşiyle, kızı Hira'nın kendisi gibi küçük yaştan itibaren babasız büyümemesi için barıştığını söyledi!

Demet Akalın Okan Kurt'la neden barıştığını ilk kez açıkladı!

Eylül ayında ayrıldığı eşi Okan Kurt'la yeniden barışan Demet Akalın, eşiyle neden barıştığını ilk kez açıkladı.Akalın, bir internet sitesi tarafından ''yılın en dobra ünlüsü'' seçildi. Demet Akalın sosyal medya hesabından teşekkür metni yayınlayarak Okan Kurt'la neden barıştığını itiraf etti. Demet Akalın, "2,5 yaşında babasız kaldım ben, hayat benim için hep mücadele hep takdir edilme hissiyle geçti. Anneme olan sevgim ona laf gelmesin korkusundan hep tetikte geçti ömür…'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

KIZININ BABASIZ BÜYÜMEMESİ İÇİN BARIŞMIŞ

Şarkıcı Demet Akalın, bir internet sitesi tarafından '2018 yılının en dobra ünlüsü' seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayınladı. Akalın, teşekkür metninde yakın zaman önce barıştığı Okan Kurt'la kızı Hira'nın babasız büyümemesi için barıştığını itiraf etti.

"ANNEME LAF GELMESİN DİYE ÖMRÜM TETİKTE GEÇTİ"

Ünlü şarkıcı eylül ayında tek celsede boşanıp geçtiğimiz günlerde barıştığı Okan Kurt'la ne için barıştığını şöyle anlattı: "2,5 yaşında babasız kaldım ben, hayat benim için hep mücadele hep takdir edilme hissiyle geçti. Anneme olan sevgim ona laf gelmesin korkusundan hep tetikte geçti ömür…

''HİRA'NIN BARIŞMA VDEOSUNA URGU DİYEN KALPSİZLER BİLE OLDU''

O babasız geçen yıllarda komşu çocukların akşamları eve gelen babaları benim içime, yüreğime hep koca koca oturdu. Şimdi Hira'mı baba sevgisinden mahrum bırakmamak için iki aydır yüzünü bile görmek istemediğim eski eşimden 'umut'u eksik etmediğim için yemediğim hakaret kalmadı. Hira'nın barışma videosuna kurgu diyen kalpsizler bile oldu. Aynı kalpsizler 2 yaşında Hira namaz kıldığında da 'kendi yaptırmıştır' yazmışlardı.

''BU ÖDÜL TAM DA ZAMANINDA GELDİ''

Yazan yazdı, çizen çizdi ama benim samimiyetimi halkımın yüreğinden alamadılar. Bu ödül tam da zamanında tam da 12'den çok iyi geldi."

demet okanla ne ıcın barıstıgını ıtıraf ettı

 

Yorumlar