Friendzone nedir belirtileri nelerdir?

Karşınızdaki kişiden tüm saf ve temiz duygularınızla hoşlanıyorsunuz ancak bir kanka veya arkadaştan öteye geçemiyorsanız friendzone olduğunuzu anlamak için...

Friendzone nedir belirtileri nelerdir?

Karşınızdaki kişiden çok hoşlanıyorsunuz. Elinizden gelen emeği sağlıyor ancak arkadaş olmaktan öteye bir türlü geçemiyorsanız friendzone olabilirsiniz. Peki friendzone'un belirtileri nelerdir, nasıl anlayabilirsiniz. Elmaelma.com okurları için ilişkinizdeki bu karmaşayı bu belirtiler sayesinde anlayıp kısa yoldan dönebilirsiniz...

ESKİ SEVGİLİLERİNDEN BAHSEDİYORSA...

Hoşlandığınız ve hayatınızın aşkını bulduğunuzu zannettiğiniz kişi sürekli olarak eski sevgililerinden bahsediyorsa dikkatli olun sizin için tehlike çanları çalabilir. Genellikle bu tarz kişiler için siz kovalayan karşınızdaki kişi kaçan konumundadir ve bu sizi bir süre sonra yoracaktır.

SİZİN İÇİN ZAMAN ÜRETMİYORSA...

Genel anlamda hemen hemen hepimizin yoğun geçen bir hayatı var. Ancak karşınızdaki kişi sürekli olarak meşgul olduğunu söylüyor ve telefonla konuşacak kadar size vakit ayırmıyorsa kendinizi boşuna ayırmayın. Unutmayın her ne kadar meşgul olsanız bile tuvalete giderken bile boş bir alan yaratabilir ve sizi haberdar edebilir. Kendinizi boşuna kandırmayın!

İLK ADIMI ATMIYORSA...

Erkekleri bir avcı olarak görürsek hoşlandıkları kadın için ilk adım atmak onlar için kaçınılmazdır. Bu durumda karşınızdaki kişi sizin için asla bir adım atmıyorsa ve siz sürekli olarak bir şeylere yön vermeye çalışıyorsanız sizin için bu durum sıkıntılı olabilir ve bir süre sonra sorgulamaya başlayabilirsiniz.

KISA MESAJ SENDROMU...

İçinizdeki karşınızdaki hoşlandığınız kişiyi tanımak için heyecanınıza yenik düşüp tek bir cümleye bir sürü kelimeler sığdırıp uzuuuun uzun mesajlar yazıyorsunuz ancak karşınızdaki kişi kısa mesajlarla sizi geçiştiriyorsa yoldan dönmenin vakti henüz geç değilken dönün aksine bu durum sizi ilerleyen zamanlarda hayal kırıklığına uğratabilir.

Yorumlar