Koç burcu 2019 aşk evlilik ve ilişki yorumu

Koç burcu 2019 aşk evlilik ilişki yorumuna göre 2019'da aşkta inişli çıkışlı günler yaşayacak. Koç 2019 aşk yorumunda özellikle Merkür retrolarına dikkat.

Koç burcu 2019 aşk evlilik ve ilişki yorumu

Koç 2019 aşk evlilik ve ilişki yorumları tutulmaların etkisi altında olacak. 2019 tutulmaların bir kolunu ailevi alanda yaşayacaksınız sevgili Koçlar. 2 Temmuz'daki tutulma ailevi konulardaki algınızı değiştirecek. 6 Ocak'ta oluşan parçalı Güneş Tutulması , anne ve anne tarafınızla ilgiil alanlarda önemli sorumlulukları devrede olacak.

21 Ocak'ta oluşan tam Ay Tutulması aşk olgusunu hareketlendirecek. 1.5 yıldan beri sosyal çevre ve aşk alanlarınızda oluşan tutulmaların sonuncusunu yaşayacaksınız. Hızlı duygusal gelişmelerle aş karşınıza çıkabilir yada  aşk hayatınızda hızlı ve koparıcı etkilerle hareket edebilirsiniz. Çocukla ilgili bir oluşum, bir bebek haberi ilginç kararlar almanıza neden olabilir. Çevrenize ve özel hayatınıza enerjinizi daha kontrollü kullanmalısınız. İşinizde oluşacak bir zorlanmanın, sıkıntının özel hayatınıza yansımasına izin vermeyin.

22 Ocak'ta güzel fırsatlar ve şanslar sizi mutlu ederken, yeni kuracağınız ilişkilerde yanılgı etkisine karşı uyanık olun. 

4 Şubat'ta oluşan yeni Ay, gelecek planlarınızı hızlandırabilir. Sosyal çevrenize değiştirebilir, yeni ortamlara dahil olabilir, sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz işlerinizi, planlarınızı başlatabilirsiniz. Çevrenizden destek göreceğiniz bir aydasınız.

6 Mart'ta oluşan Yeni Ay'da yenilikler ve başlangıçlardan ziyade, konuları tamamlamalı ve kurtulmak istediğiniz alışkanlıklarınız için yola koyulmalısınız. Geri planda yürüteceğiniz işlerinizde 7-9-10-13-14-15-16-20 Mart'ta hayat sizi destekleyecek ve karşınıza güzel şanslar getirecek.

21 Mart'ta oluşan Dolunayla birlikte odağınız ilişkilere kayıyor. Yeni başlangıçlar veya ilişiniz için alacağınız duygusal kararlar bu Dolunay'da öne çıkacak.

31 Mart'ta ve sonrasında enerjinizi yakın çevre konularına kaydırılacaksınız. Konuşmalarınız, fikirleriniz hareketli ve hızlı olabilir. Eylemden çok fikirlere önem verebilir ve yakın çevrenize karşı bu fikirleri savunabilirsiniz.

5 Nisan'da oluşan Yeni Ay'la birlikte yeni olasılıklara yelken açmaya hazırsınız. Hayati kararlarınız için desetlenecek, adım atmaktan korkmayacaksınız. Hala bazı planlarınızı sağlam temellere oturttmaya ihtiyacınız olabilir.

19 Nisan'da oluşan Dolunay bir kez daha ilginizi ilişkilerinize yöndendirecek. Bir mevzunun sonuna ulaşacaksınız. Bu ister ortaklı işiniz olsun, ister evliliğiniz, ilişkiniz olsun, önemli ve nihai kararlarınız devrede olacak. Adım atmakta hala tereddütleriniz varsa 20 Nisan'da Venüs'ün de kişisel alanınıza girmesiyle beraber net ve hızlı kararlar almaya yatkın olacaksınız. 

27 Nisan'da yakın çevre ilişkilerinizde, girişimlerinizde dikkatli olun.

Mayıs başı düşüncüelerinizdeki olumsuzlar sizi zorlayabilir sevgili Koçlar.

16 Mayıs ve sonrasında enerjinizi ailenize yönlendireceksiniz. Ev ve aile işlerinizde mücadeleci tavırlar öne geçebilir. Alınganlıklarınız yüksek olacak; ailenize karşı savunmacı davranabilir, aile içi meseleleri alınganlıkla büyütebilirsiniz.

21 Mayıs itibariyle yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla bir araya gelebilir, akraba, kardeşlerinizle, yakınınızda bulunan insanlarla daha çok ilgilenebilirsiniz.

4 Haziran'dan sonra aile büyütlerinizle iletişiminiz artarken ev konularına çözüm üretmek, emlakla ilgili işlerinizi kolaylıkla halletmek için aklınızı çalıştıracaksınız.

9 Haziran'da yakın çevrenizdeki insanların iş hayatlarında bazı sıkıntılara tanık olabilirsiniz. Aldanmalara açık olacaksınız ve çevrenizdeki insanlarda buna benzer olaylar yaşayabilir. 

14 Haziran aile hayatınızda bir sorun ortaya çıkabilir. Anne-babanız arasındaki çekişmeler, verilecek bir kararı karşımıza çıkarabilir. Yine sizin ve eşinizin ailesi arasındaki sorunlara da bu dönemde dikkat edin. İş hayatınızdaki zorlanmalar, aile hayatınıza olumsuz yansıyabilir. 

16 Haziran'da fanatik düşünce yapınızla bazı sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız. Fikirlerinizde ve inançlarınızda yaşayacağınız olaylarla bağlantılı olarak değişimler oluşabilir. Geri plandan etkili olan inancınızı destekleyen insanlarla bu dönemde bazı sıkıntılar görülebilir.

19-20 Haziran'a dikkat edin. Aile ortamlarınızda bazı düşüncelerinize saplanıp kalabilir, olayların içinde olumlu tarafı görmekte zorlanabilirsiniz.

27 Haziran itibariyle aşkı daha fazla konuşabilir, yaratıcı yönlerinizi sanatsal işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Flörtünüz varsa, bir ilişki arifesindeyseniz kendinizi ifade etmekten mutluluk duyacağınız bir dönem.

Temmuz ayında ailevi alanda ve kariyerinizde oluşacak tutulmalar önem kazanıyor sevgili Koçlar. Hemen 2 Temmuz'da oluşan Güneş Tutulması, ev ve aile alanlarınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Ev değişimi, ev alımı, satımı, aile bireylerinin hayatındaki önemli olaylar yaşayacağınız olasılıklardan bir kaç tanesi.

Yine bu tarih ve sonrasında aile ortamlarınızda vakit geçirmeyi önemseyeceksiniz. Evinizde yapılmasını istediğiniz boya, badana, tamirat veya tadilat varsa üç hafta boyunca bu konuların üzerine eğilebilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak da önem kazanıyor. 

8 Temmuz ve sonrası üç hafta boyunca Merkür gerilemesi yeniden sahnede. 19 Temmuz'a kadar aşk hayatınıza veya çocuğunuzla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Özel hayatınızda kendinizi yanlış ifade edebilir, yanlış anlaşılmalardan kaynaklı olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

9-14-15 Temmuz tarihlerine dikkat etmelisiniz. Sorumluluklarınız gönüüzde büyüyebilir, bu da bazı sürtüşmeleri hem ev hem de iş ortamlarında karşınıza çıkarabilir.

19 Temmuz sonrası aile büyüklerinizle paylaşımlarınızda dikkatli olmalısınız. 1 Ağustos'a kadar evinizle ilgili değişimlerden kaçının. Emlak alım, satımı yaparken gözünüzü dört açın, eski konuların aile arasında konuşulması karşınıza gelebilir.

Ağustos ayı Merkür'ün düzeltesiyle ve aşk evinizde oluşacak Yeni Ay'la başlayacak. Aşk hayatınız için, çocuklarınız için, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işleriniz için önemil adımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Başlangıçlarınız ve kararlarınız konusunda destekleneceksiniz.

7-8-21 Ağustos aşk hayatınızda karşınıza güzel şanslar çıkarabilir. Hayatınızda biri varsa gelecek planlarınız hızlanabilir, bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız tatil veya yolculuklar kendinizi mutlu hissettirecek.

15 Ağustos'ta oluşan Dolunay, sosyal çevrenizdeik olayları ilginç kılabilir. Arkadaşlarınızla olan duygusal bağlantılarınız önem kazanıyor. Hem sosyal hayatınız hem de özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Harcamalar yüksek olacak; bu da sıkılganlıklarınızın ve kafanıza göre davranma isteğinizin size pahalıya mal olması anlamına gelebilir.

23 Eylül'den sonra özel hayatınıza odaklanacaksınız. Hem fikirsel olarak hem de kimlik olarak kendinizi sevdiğiniz insannı hayatına göre ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa partner ihtiyacınız artabilir.

22-25-27 Eylül'de partneriniz veya ortağınızla anlaşmak kolay olmayacak. Karşı tarafın sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünebilir ve hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 

28 Eylül'de oluşan Yeni Ay'la birlikte özel hayatınızda ve ilişkilerinde yeni kararlar almaya açık olacaksınız. Evlenmek, ilişkiye başlamak, ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak, taşınmak, anlaşmlar yapmak için bu Yeni Ay'ı kullanın.

Ekim ayında özel hayatınızın detayları ön planda olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğinizle olan ilişkinizde kıskançlık, baskı ve sahiplenme etkisine 1-14 Ekim tarihlerinde dikkat etmelisiniz. Partnerinizin ailesiyle olan ilişlerde de bu tarihlerde sıkıntı yaşanabilir. 

4 Ekim'den sonra enerjinizi ortak işlerinize ve özle hayatınıza kaydıracaksınız. Bir yandan özel hayatınız hareketlenirken diğer yandan söz ve sevgi paylaşımı sürtüşmeleri ve kavgaları karşınıza gelebilir. Enejinizi daha çok karşı tarafa yönlendireceksiniz, kendi konularınızla uğraşmak yerine karşı tarafın olaylarına dhil olmak sizi zorlayabilir. 27 Ekim bu anlamda dikkat çekici, bir konu sonlanabilir.

13 Ekim, ve birkaç gün önce sonrasında hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. 

Kasım başında seyahate çıkmak isteyebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özel hayatınızda sürtüşmelerden ve zorlanmalardan kaçıp kurtulmak, başınızı alıp gitmek eğlenceli konulara odaklanmak önemli olacak. 

12 Aralık'ta oluşan Dolunay, yakın çevre ilişkilerinizde dikkat çekebilir. Siz daha önemli ve büyük olaylarla uğraşmak isterken hayat sizi burnunuzun dibindeki yakın çevre olaylarının içine atabilir. Dengeyi sağlamaya çalışın. 

(Elele dergisi Hande Kazanova Astroloji 2019 kitabından alıntıdır)

Yorumlar