1997 Miss Turkey güzeli Nilay Ceyan kimdir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti!

1997'de Miss Turkey yarışmasında 3. olan Nilay Ceylan hayatını kaybetti. Şöhretten uzakta bir yaşam süren Nilay Ceylan 44 yaşında hayatını kaybetti!

1997 Miss Turkey güzeli Nilay Ceyan kimdir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti!

44 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1997'de Miss Turkey'de 3. güzel seçilen Nilay Ceylan hayatını kaybetti. Uzun bir süredir şöhretten uzakta bir yaşam süren Ceylan geçtiğimi gün hayatını kaybetti. 44 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Nilay Ceylan'ın iki yıl önce de babasını son uğurluğuna yollamıştı. 1997 Miss Turkey yarışmasında 3. seçilen Nilay Ceylan kimdir? Evli mi, çocuğu var mı? İşte eski Türkiye güzeli Nilay Ceylan hakkında tüm merak edilen detaylar elmaelma.com'da

'BABASININ ÖLÜMÜNDEN SONRA İÇİNE KAPANMIŞTI'

Eski Türkiye güzeli seçilen Nilay Ceylan kalp krizi geçirdi. Henüz 44 yaşında olan eski Türkiye güzeli hayatını kaybetti. Ceylan, 2 yıl önce babasını kaybeden Nilay Ceylan'ın yakın dostları babasının ölümünden sonra içine kapandığı söylendi. Güzellik yarışması sonrasında gözlerden uzak bir yaşam süren Nilay Ceylan'ın yakın dostları, ''Çok iyi bir insandı ve son zamanlarda babasının ölümünden sonra içine kapanmıştı” dedi.

1997 MİSS TURKEY 3. SEÇİLEN GÜZEL NİLAY CEYLAN KİMDİR? EVLİ Mİ?

44 yaşında hayatını kaybeden Nilay Celan henüz 20 yaşındayken 1997 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı. Güzellik yarışmasında 3. güzel seçilen Nilay Ceylan'ın katıldığı yarışmaya Çağla Şikel 1. olmuştu. Eğitim hayatını Mimar Sİnan Üniversitesi Dekor Kostüm Bölüm'ünde mezun oldu. Bir süre Kanal D'de sunuculuk olarak meslek hayatına devam eden Nilay Ceylan bir süre de oyunculuk yaptıktan sonra Çatalca'ya yerleşti.

nilay ceylan kimdir

TASARLADIĞI TAKILARI SATIYORDU

Kısa bir süre ekran önü macerasını yarıda kesip şöhretten uzak bir yaşam süren Nilay Ceylan tasarımı kendisine ait olan takıları sosyal medya hesabı üzerinden satarak geçimini devam ettirdi. Yaklaşık 2 yıl önce babasını kaybeden eski Türkiye güzelinin bunalıma girip kendi içine kapandığı iddia edildi. Eski Türkiye güzeli Nilay Ceylan Mayıs 2019'da kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yorumlar