Boğa burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 15-21 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor? Boğa burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Boğa burcunu, kariyer alanınızda önemli kararlar verebilirsiniz. Bu karar sizi yukarı taşıyayacak konulara yoğunlaşabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşında az tanıdığınız yerlerde ve insanlar içerisinde melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu alanlarınızda önemli kararlar devreye giriyor. Bu hafta genel olarak iş ve kariyer alanlarınıza yoğunlaşacak, ilginizi sizi yukarıya taşıyacak konulara kaydıracaksınız.

Salı günü özel hayatınızdaki, ikili ilişkilerinizdeki şanslı oluşumlarla hayat yönünüzü, gelecek adımlarınızı iyi yönlendireceksiniz. Danışmanlık yapıyorsanız insanlara göstereceğiniz adımlar hem onların hayatını, hem de sizin hayatınızı zenginleştirebilir.

Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniay sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk , medya ve ticaret alanlarınızda meydana gelecek. Bu tarih sonrası bu alandaki işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

Perşembe günü itibarıyla iş ilişkilerinizde patronlarınızla olan bağlantılarınız giderek güçlenecek, kendinizi işinizde  göstermekten mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızdan, üstlerinizden ya da beraber çalıştığınız insanlardan; zam, terfi, pirim gibi bir isteğiniz varsa, bu isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

Cumartesi günü ve sonrasında kendinizi, kariyerinize ve işinize yönlendireceksiniz. Toplumsal konularla, politikayla, insani durumlarla ilgilenmek, hayatınızda ön plana çıkabilir.''

Yorumlar