2018 Temmuz Akrep yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Akrep burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Akrep Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Akrep burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Akrep burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Akrep burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Akrep burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Akrep burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Akrep burcunu hukuki ve ticari işlerde etkileyecek. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Akrepleri aile konularında hızlı ve duygusal kararlar almak zorunda bırakabilir. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Akrep burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Akrep burçlarının iş hayatında etkisi altına alacak, işle ilgili çalışmalarda sakin olmakta fayda var. Akrep Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Akrep burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Toplumsal konularla daha fazla ilgili olacaksınız, göz önünde olmak isteyeceksiniz, diğer insanlarla paylaşım halinde olacaksınız bu ay içersinde ve seyahate dayalı, eğitime dayalı işleriniz ön plana çıkıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. 

5 Temmuz tarihinde desteklenicek ve hayatınıza güzel sonuçlar getirecek. 10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, jüpiterin düzelmesiyle beraber 10 Kasım’a kadar daha hızlı hareket edeceğiniz şansı bereketi bolluğu kendi üzerinizde göreceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döngüye giriyorsunuz.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulması seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki meseleler ticari adımlarınızı hızlandırabilir bu alanlarda hızlı gelişmeler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da merkür gerilemeye başlayacak. Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda geriliyor sevgili Akrep’ler. Bu yüzden göz önünde olacağınız ortamlarda iletişiminizde gereğinden fazla dikkat etmeniz önemli olacak. 3 hafta boyunca büyük iş değişimlerinden, büyük girişimlerden kaçının diğer insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda yanlış anlaşabilirsiniz.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı ve beklenmedik duygusal kararları karşınıza getirebilir. Aile büyüklerinizden bir tanesiyle hiç beklemediğiniz bir kavga yada sürtüşme içinde bulunabilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş işlerin üzerine gidebilirsiniz.

Yorumlar