2018 Temmuz Yay yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Yay burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Yay Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Yay burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Yay burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Yay burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Yay burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Yay burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Yay burcunu parasal konularda etkileyecek miras gibi beklenmedik paralar gelebilir. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Yayların hayatında olumsuz haberlere neden olabilir. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Yay burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Yay burçlarının yanlış anlaşılmasına işlerinin zora girmesine neden olabilir. Yay Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Yay burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Kendinizi daha büyük bir noktadan gördüğünüz, kendi içsel eğitiminize önem verdiğiniz bir döngü içersinde olacaksınız sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. 

5 Temmuz’da maddi konularda güzel sonuçlar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Borcunuz varsa borcunuzu yapılandırabilir yada cebinize girecek olan parayla yüzünüzün güldüğünü görebilirsiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, kendinizle olan bağlantınızı daha da kuvvetlendireceğiniz bir döngü içersine gireceksiniz hayata ve kendinize olan inancınız bu süreç içersinde artacak. Venüs’ün başak burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz, patronlarınız ve üstlerinizle doğru bağlantılar içersine gireceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. 10 Temmuz sonrası 3 hafta boyunca önemli işlerinizde çok konuşalacaksınız.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ortak parasal konularda önemli başlangıçları karşınıza getirebilir. Eşinizin yada partnerinizin parasal konularında da bir açılım ya da beklenmedik bir olay devrede olacak bu tutulmayla beraber yada bir miras yada beklediğiniz bir ödeme bu dönemde daha fazla hayatınıza yer edecek.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da oluşan Merkür gerilemesi seyahat, eğitim, hukuki konularda karşınıza gelecek. Seyahat halindeyseniz, önemli bir işiniz varsa bu dönemde yanlış anlaşılmalar aksilikler devrede olabilir.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması yakın çevre alanlarınızı etkileyecek ve duygusal bir takım kararları da devreye de sokucak. Bugünlerde duyacağınız haberlerle biraz hayata olumsuz, ters ve tepkili bakabilirsiniz.

Yorumlar