Aralık aylık burç yorumları-Hande Kazanova

Aralık ayında hangi burcu ne bekliyor? Astrolog Hande Kazanova Aralık 2018 aylık burç yorumları ile elmaelma.com'da. İşte Aralık 2018'in önemli günleri.

Aralık aylık burç yorumları-Hande Kazanova

Aralık ayı aylık burç yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Aralık 2018'de Merkür gerilemesi sonra eriyor.  6 Aralık'tan sonra tüm burçları bir rahatlama bekliyor. Aralık 2018 aylık burç yorumlarına göre bu ayın iki önemli astroloji olayı var. Biri 7 Aralık'taki Yeni Ay diğeri ise 22 Aralık'taki Dolunay olacak. Hande Kazanova'nın Aralık 2018 aylık burç yorumlarında tüm burçların aylık astrolojik beklentilerinin yanı sıra Yeni Ay, Dolunay ve sona eren Merkür retrosu etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. İşte Koç'tan Balık'a aylık yorumlar...

KOÇ: Aralık başında Merkür, Akrep Burcu’na kayarak gerilemesine devam edecek. 6 Aralık’a kadar yaklaşık 6 gün boyunca ortak parasal konularda önemli kararlar almamaya özen gösterin. Aralık ayında yanıltıcı etkiler de devrede olacak, önemli girişimlerinizin birkaç kez üzerinden geçmekte yarar var. 2 Aralık itibariyle daha fazla parasal konularda durum ve olayları toparlayacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz, aynı zamanda etrafınızda insanlarla kurduğunuz doğru ilişkiler, onlarla atacağınız adımlar, maddi konularda zorlanacağınız alanları geride bırakmaya neden olacak. 6 Aralık’ta Merkür düzeliyor. Merkür’ün düzelmesiyle beraber parasal konularda 13 Aralık’a kadar önemli adımlarınızı ve kararlarınızı uygulamak için fırsatlarınız olucak. 7 Aralık oluşan Yeni Ay, seyahat, eğitim, yabancı dil, yabancılarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular, ticaret, medya, yayıncılık ya da bu alanlarda herhangi bir işiniz varsa önemli adımları karşınıza getirecek bir ay olabilir. Yine de diğer insanlardan alacağınız etkilerle biraz aldatıcı etkilere de sahip olacaksınız. Bu yüzden bu Yeni Ay’la beraber gözünüzü dört açmalısınız sevgili Koç’lar. Hemen ay sonunda oluşacak Dolunay, ev aile, yuva alanlarına dikkatinizi çevirmenize neden olacak. Dolunay zamanlarında denge kurmak önemli. Kariyerinize ve iş alanlarına odaklandığınız bu dönem içerisinde eviniz, aileniz, yuvanızda oluşacak birtakım hassas oluşumlar ilginizi ve alakanızı o tarafa kaydırmanıza neden olacak. Onun dışında 21 Aralık çok şanslı etkileşimlere sahip. Karşınıza çıkacak iş fırsatı, yüzünüzü güldürebilir.

BOĞA: Aralık başında Merkür Akrep Burcu’na geçecek ve orada gerilemesine 6 Aralık’a kadar devam edecek. Yani ikili ilişkileriniz ve özel hayatınız bu alanda birtakım eski konuların yeniden gündeme gelmesi etkiler devrede olacak. Bu bakımdan iletişiminizi sağlam tutmanız gerekiyor. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar olabilir, siz birilerinin yanında çalışıyor olabilirsiniz, hemen Aralık’ın başında gergin etkiler devrede olacak. Bundan dolayı iş hayatınızda dikkatli adımlar atmanızda fayda var. 2 Aralık’tan sonra özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri gözden geçireceğiniz ve sevdiğinizle daha kuvvetli kökler kuracağınız bir üç haftalık döngü içerisine gireceksiniz. Eğer hayatınızda bir insan yoksa, hayatınıza birini alma etkisi önem kazanıyor. 6 Aralık’ta Merkür düzeliyor. Merkür’ün düzelmesiyle beraber hem ilişkileriniz hem de parasal konularda artık gönül rahatlığı ile adımlar atacaksınız. Merkür düzeldikten bir gün sonra Yeni Ay gerçekleşecek. Parasal konular, alacak-verecek dengesi, banka işlemleri, kredi alma, birine borç verme gibi konular, nafaka, miras ile ilgili konu ve olaylar hızlanacak bu Yeni Ay’da. Ama arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin parasal konularda sizi kandırmasına ya da aldatmasına da izin vermemeniz gereken bir döngü olacak. Bu bakımdan Aralık ayında en fazla buna dikkat edin. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay’la beraber yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda önemli, duygusal ve hassas kararların başınıza geldiğini göreceksiniz. Zaten ayrıntıları haftalık yorumlarla bizler, sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İKİZLER: Aralık başında Merkür Akrep Burcu’na kayacak ve 6 Aralık’a kadar iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda, iletişim sıkıntılarını ve konularını karşınıza getirebilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Aynı şekilde siz birilerinin yanında çalışıyorsanız yine o dönemde beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Yeni bir iş başvurusunda bulunmak, yeni bir işe başlamak, herhangi bir proje ya da işi başlatmak anlamında da 6 Aralık’a kadar desteklenmeyeceksiniz. Ama 6 Aralık’tan sonra gayet güzel bu konuları bir daha ele alacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. Aralık başında özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sosyal çevre ilişkileriniz özel hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Özel hayatınızda kim varsa, o insan arasındaki çekişmeler, gerilimler hemen Aralık başında daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. 7 Aralık’ta bir Yeni Ay gerçekleşecek. 6 Aralık’ta da Merkür düzeliyor. Aslında önemli girişimleriniz için harekete geçebileceğiniz yeni aylardan bir tanesi. 7 Aralık’ta oluşan Yeni Ay, ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa atılacak adımlarınız konusunda siz destekleyecek sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Ama diğer taraftan bazı konular göründüğü gibi olmayabilir. Özellikle sizi destekleyen önemli insanlar, önemli kişilerin bu zamanlarda sizi biraz yanıltabilme etkisine karşı dikkatli olmanız gerekecek. Çevrenizden alacağınız birtakım fikirlerde kendi algınıza güvenerek yolunuzda ilerlemek önemli olsun lütfen. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay elinize bir para geçirebilir. Maddi konularda önemli Dolunay’lardan bir tanesi olacak sevgili İkizler. Elinize geçecek olan parayla beraber kafanızdaki plan ve projeleri rahatlıkla uygulayabilirsiniz ve 21 Aralık’ta bir teklif karşınıza gelecek, özel hayatınızda ya da ortaklı işinizde. Bu teklifle beraber şanslı birtakım oluşumlarla yeni yılı karşılayacaksınız.

YENGEÇ: Merkür bu alanlarınızı terk ederek aşk alanlarınıza kayarak gerilemesine devam ediyor. 6 Aralık’a kadar eski aşklarınız gündeme gelebilir, eski sıkıntı ve problemler yine özel hayatınızda karşınıza sorun olarak çıkabilir. Çocuğunuz olan iletişiminiz varsa eğer bu dönemde dikkat etmeniz gereken konuların başında gelecek. Diğer taraftan sanatsal bir işle uğraşıyorsanız aslında bu konuların bir kez daha üzerinden geçme fırsatını bulacaksınız sevgili Yengeç’ler. 1 Aralık ev, aile, yuva alanlarınızda gerginliğin tavan yapacağı, aile tarafında, anne-baba ilişkisi ya da kendi kurduğunuz ailede karşı tarafla olan ilişkinize dikkat etmeniz gereken tarihlerin başında geliyor. 2  Aralık’tan sonra buraya, aşk alanlarınıza Venüs’ün girmesiyle beraber hayattan daha fazla keyif alacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Birtakım sıkıntı ve problemleri düzeltmenin formülünü ve yolunu önünüzdeki üç hafta boyunca. 7 Aralık’ta oluşacak Yeni Ay, iş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda size önemli kararlar aldıracak sevgili Yengeç’ler. İşinizi değirmek istiyorsanız veya yeni bir işe başlamak istiyorsanız, sağlığınızla ilgili birtakım önemli adımlar atmak istiyorsanız bu Yeni Ay’ı kullanabilirsiniz. Ama başkalarından alacağınız destekler, tavsiyeler, kararsız olduğunuz noktalarda kafanızı daha fazla karıştırabilir. Olayların üzerinden birkaç kez geçin, gerçekçiliğinden emin olduktan sonra hareket etmeye özen gösterin lütfen. 13 Aralık’tan sonra Merkür biraz daha iş, hizmet ve sağlık alanlarınıza geçecek. Bu bakımdan kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir döngü içinde olacaksınız önümüzdeki 15 gün boyunca. Yine işle ilgili konularda, sıkıntı yaşadığınız konu ve olayların üzerinden bir kez daha, tam anlamıyla düzeltmek için geçebilirsiniz. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay sizin için önemli Dolunay’lardan bir tanesi, sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Hayatınız, görüntünüz ve kendinizle ilgili çok önemli duygusal birtakım kararlar bu Dolunay’la beraber devreye girecek. Özel hayatınız ve kendi hayatınız arasında dengeyi iyi sağlamanız gerecek sevgili Yengeç’ler. Ama işle ilgili konularda aslında çok da şanslı aylardan bir tanesi. Ay sonunda çok güzel bir fırsat karşınıza gelebilir, yüzünüzü güldürebilir. 

ASLAN: 1 Aralık 6 Aralık arasında ailenizle ilgili eski birtakım konu ve olayların başınıza geldiğini görebilirsiniz. Aile büyükleriniz ya da kendi ailenizdeki insanlarla olan iletişimlerinizde birtakım sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Emlakla ilgili birtakım girişimleriniz varsa, ev değiştirmeyi düşünüyorsanız, bir sözleşme yapacaksanız, evinizi birilerine devredecekseniz çok dikkat etmelisiniz. Hatta bu işlerinizi Aralık’tan sonra yapmaya özen gösterin çünkü bu alanlarda birtakım sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. 6 Aralık’ta Merkür düzeliyor, rahatlıyorsunuz ve 7 Aralık’ta oluşacak Yeni Ay, aşk hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacağınız Yeni Ay’lardan bir tanesi, hayata aşkla bakacağınız bir dönem. Aynı zamanda yine bu dönemde sportif faaliyetler, sanatsal birtakım adımlar, yapmak istediğiniz konuların karşınıza gelmesi ve hobileriniz bu Yeni Ay’la beraber destekleniyor. Ama diğer taraftan, eğer birtakım girişimlerde bulunacaksanız, bu birine aşkınızı ilan etmek olabilir ya da sanatsal bir işinizi başlatmak olabilir, maddi konularda yapacağınız birtakım hesaplar şaşabilir sevgili Aslan’lar, düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Bu yüzden her tür eğlenceye, aşk hayatınıza veya çocuk için yapacağınız harcamalarınıza bu Yeni Ay civarında dikkat etmelisiniz, aldatıcı etkiler devrede olacak. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay ile beraber bir olayın iç yüzü ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Kadersel birtakım etkilerin altında olacaksınız, olayları çok fazla kontrol edemeyeceksiniz. Bu dönem içerisinde sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin, bir sıkıntı yaşarsanız bu en fazla mide ve mide boşluğundaki organlarınızdan gelecek. Ama 21 Aralık’ta çok güzel bir etkileşim devrede, hayatınızda güzel bir teklifle karşılaşma ihtimaliniz söz konusu, sanatsal işlerinizde hayatın yüzünüze güldüğünü görebilirsiniz.

BAŞAK: 1 Aralık’ta Merkür’ün Akrep Burcu’na gerilemesiyle beraber yakın çevre konularınızda birtakım sıkıntı ve sorunlar 6 Aralık’a kadar karşınıza gelebilir. Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın dostlarınız yani yakın çevrenizde kim varsa o insanlarla olan iletişiminizde 6 Aralık’a kadar dikkat edin. Eski konu ve olayların üzerinden tekrar tekrar geçmemeye çalışın. Bazı olayların eski konuşmaları, eski defterleri açtığını görecek ve hıncınızı yakın çevrenizdeki insanlardan almak isteyeceksiniz. Herhangi bir işe başlamak, bir sözleşmeye imza atmak anlamında 6 Aralık’a kadar desteklenmiyorsunuz. 1 Aralık’ta maddi konulara dikkat etmeniz gerekiyor, gerginlikler iyice ortaya çıkabilir. Eşinizle özellikle parasal konularda, “bu benim param”, “sen şu kadar para harcıyorsun” gibi konuşmalara dikkat edin. 7 Aralık’ta oluşan Yeni Ay aile ve yuva ile ilgili konularda önemli adımlar atmanızı destekleyen Yeni Ay’lardan bir tanesi. Diğer taraftan özel hayatınızdaki kişi, bazı konularda sizi kandırabilir. partnerinizin hayatında önemli bir iş fırsatı karşısına gelebilir ama bu iş fırsatına gerçekçi gözlerle bakmadığını ilerleyen zamanlarda görebilirsiniz. Bu anlamda birbirinize faydalı olmaya çalışın, fikirlerinizi verin ama bu fikirler gerçekçilikten uzak olmasın sevgili Başak’lar. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay çevrenizle ilgili konu ve olayları hızlandıracak. Sosyal çevrede, arkadaşlarınızın hayatında önemli duygusal konulara yönelik hareketlerde bulunacaksınız. Özel hayatınız ve arkadaş ortamlarınız arasındaki dengeyi bu Dolunay’la iyi bir şekilde sağlayın. 21 Aralık’ta çok güzel bir ev ya da emlak fırsatı karşınıza gelebilir sevgili Başak’lar. Bunu lütfen değerlendirin. Bu karşınıza gelecek olan fırsatın  sizi çok ama çok mutlu ettiğini göreceksiniz.

TERAZİ: Merkür para alanlarınıza kayıyor ve 6 Aralık’a kadar girişimleriniz ve yatırımlarınız anlamında desteklenmeyeceksiniz. Yani büyük bir adımdan, büyük bir girişimden ya da imzadan bu dönemde kaçınmanız sizin faydanıza olacak sevgili Terazi’ler. Diğer taraftan yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz ve planlar yapacağınız aylardan bir tanesi. 2 Aralık’ta Venüs Akrep Burcu’na geçecek, parasal konularda güzel getirilerinizin oluşacağı güzel bir üç hafta döngü içinde olacaksınız. Hemen 1 Aralık’ta özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanla gerginlerinizin yüksek olacağı bir dönem. 6 Aralık’ta Merkür düzeliyor. Merkür düzeldikten bir gün sonra 7 Aralık’ta bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’da iletişimsel konularda önemli kararlar ve hızlı adımların devreye girmesi söz konusu olacak. Diğer taraftan beraber çalıştığınız insanların yanıltıcı etkileri, bazı noktalarda anlaşamamanız ya da hayal kırıklığı yaşamanız işle ilgili konularda bazı sorunları da körükleyebilir ya da istediğiniz verimi almanız bu dönemde zor olabilir. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay’la beraber kariyer ve iş alanlarınızda hızlı birtakım adımlar devrede olacak. Göz önünde bulunacağınız bir işteyseniz eğer özellikle 22 Aralık civarında hızlı duygusal değişimler, sinirli ya da agresif birtakım etkilerle karşılaşma ihtimaliniz var. Diğer taraftan 21 Aralık’ta güzel bir şansın ya da fırsatın yakın çevrenizden karşınıza geldiğini görebilirsiniz ya da yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel oluşumların sizin hayatınızı da olumlu etkilediğini fark edebilirsiniz.

AKREP: Merkür Akrep Burcu’na geçerek gerilemeye devam edecek. Bu bakımdan 1 Aralık-6 Aralık arasında yanlış ifadelere dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yanlış anlaşılabilirsiniz, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz, insanlar üzerinde yanlış intiba bırakabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmeleriniz varsa, büyük adımlarınız varsa bu ay özellikle Merkür Yay Burcu’na geçene kadar bunu yapmamaya özen gösterin. 13 Aralık’ta Merkür Yay Burcu’na geçecek sevgili Akrep’ler. 2 Aralık itibariyle Venüs Akrep Burcu’na geçiyor. Birazcık özel hayatınız ve ilişkilerinizin görünür hale gelmesini isteyeceğiniz bir dönem. Sosyalliğiniz artabilir, kendinize, görüntünüze daha fazla özen gösterebilirsiniz bu dönemde ve sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz. 7 Aralık’ta oluşan Yeni Ay, maddi konularda önemli kararları karşınıza getirecek. Yatırımlarınıza odaklanacaksınız, elinize geçen para olabilir, bu parayı nasıl değerlendirmenize gerektiğine dair araştırmalarınız devrede olacak. Ama ne olursa olsun bu dönemde riskli adımlar atmaktan kaçınmalısınız sevgili Akrep’ler. Çünkü yanıltıcı ve aldatıcı yanılgılar etkiler devrede olacak. Çevrenizden duyduklarınıza, yaşanılanlara bu dönemde çok fazla itibar etmeyin, kendi bildiğinizden şaşmayın, sağlam yolu bırakmayın. 13 Aralık’tan sonra Merkür Yay Burcu’na geçtikten sonra kafanız daha fazla ticari konulara çalışabilir ve daha iyi ve net görebilirsiniz önünüzü. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay, seyahatlerinizi hızlandıracak, geleceğe yönelik işleriniz için bu Dolunay’da hassas birtakım kararlar alacaksınız. Medya ile ilgili birtakım bağlantınız varsa bu alanda hassaslıklar karşınıza gelebilir. Dolunay zamanı med cezir etkisinin en yüksek görüldüğü zamanlar. Bu yüzden yakın çevreniz ve uzak çevre arasındaki dengeyi bu Dolunay’da iyi sağlayın. Uzak akrabalarınızdan da haberleriniz yüksek olacak. 21 Aralık’ta çok güzel bir para fırsatı sizi çok ama çok mutlu edecek.

YAY:Merkür Akrep Burcu’na kayarak gerilemeye devam ediyor. 1-6 Aralık arası ikili ilişkileriniz ve özel hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili konularda eski konu ve olaylar yeniden karşınıza gelebilir. Çözmek zorunda kaldığınız birtakım konu ve olaylarla uğraşabilirsiniz ki uğraşmalı. Merkür geri giderken sıkıntı ve problemlerinizin köküne inip bunları telafi etmelisiniz sevgili Yay’lar. Bu yüzden önemli birtakım ortaklı işler ve girişimleriniz anlamında desteklenmeyeceksiniz. 1 Aralık’ta sosyal çevre ve özel hayat arasındaki dengeye dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Çünkü bazı arkadaşalarınızla aranızda gerilimler oluşabilir ve vereceğiniz sert etkiler karşısında bazıları ile aranız bozulabilir sevgili yaylar. 2 Aralık’ta Venüs Akrep Burcu’na geçecek. Birazcık kendinizi, elinizi ayağınızı hem işle ilgili konularda hem de sosyal çevre konularında geriye çekeceğiniz bir döngü başlıyor. iki üç hafta boyunca yalnız kalmak, yalnızlığınızdan hoşnut olmak, pilinizi şarj etmek, düşünmek ve size iyi gelecek yerlerde bulunmak önemli olacak. Bu dönemde kendinizi tecrit etmeyin, yine sevdiğiniz insanlarla tatlı tatlı yürüyüşler, dışarıya çıkma ya da güzel bir programın devreye girmesi her şeyi değiştirebilir sevgili Yay’lar. 6 Aralık’ta, Merkür düzeldikten sonra bir gün sonra oluşan Yeni Ay hayatınızla ilgili hızlı kararları karşınıza getirebilir. Önemli kararlar almak isteyebilirsiniz ama aldatıcı etkiler de devrede olacak. Özellikle ev, aile, yuva alanlarınızda yaşayacağınız birtakım hayal kırıklıkları sizi zor durumda bırakabilir ya da beklentiniz çok yüksek olabilir sevgili Yay’lar. Bu dönemde beklentilerinizi biraz aşağıda tutun ve işinize yarayacak. Bu dönem içerisinde gözünüzü dört açın. Başkalarından alacağınız birtakım tavsiyelerden ziyade kendi iç sezgilerinize güvenmek sizi olası zorluklardan koruyacak. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay birtakım parasal harcamaları karşınıza getirebilir, unuttuğunuz bir borç çıkabilir, ödeme ortaya çıkabilir. Eşinizin parası ile ilgili konu ve olaylarda yine hızlı gelişmelere bu Dolunay’da karşınıza gelecek. 21 Aralık’ta güzel bir fırsat devrede. Bu fırsat hayatınızla ilgili oluşumları destekliyor sevgili Yay’lar. Bir anlamda harekete geçmekten mutluluk duyacağınız aylardan bir tanesi ama dediğim gibi biraz sakin, bira düşünerek ve biraz da heyecanınızı kontrol ederek adımlar atmaya özen gösterin.

OĞLAK:

Sosyal çevrenizin hareketliliği, geleceğe yönelik işlerinizde hızlı birtakım görüşme ve konuşmalar, bunu yapmaya zorlanmanıza sebep olacak. 1 Aralık’ta Merkür Akrep Burcu’na geçerek gerilemesine devam ediyor. 6 Aralık’a kadar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Sosyal çevrelerde ve ortamlarda yanlış anlaşılmalara meyilli olacaksınız. Daha önceden bir arkadaşınızla yaşadığınız bir konu ya da bir mevzu karşınıza farklı bir şekilde gelebilir ve siz bununla uğraşarak çözmek durumunda kalabilirsiniz sevgili Oğlak’lar. Ay başında ev, aile, yuva alanlarınızı büyük bir kavga, bir çekişme, bir sorun devrede olacak. Bu etkiye dikkat edin ve 6 Aralık’ta Merkür düzeldikten sonra 7 Aralık itibariyle Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay diğer burçlara göre sizin hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gereken bir Yeni Ay olacak sevgili Oğlak’lar. Plan yapmak için uygun bir Yeni Ay olabilir, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanacağınız bir Yeni Ay olabilir, yurt dışı bağlantılı konu ve olayları planlayacağınız bir Yeni Ay olabilir. Bu saydıklarımı gayet güzel bir şekilde planlayabilirsiniz. Ama kendinizi göstermek istediğiniz büyük bir proje başlatacaksınız, bir işe gireceksiniz, önemli bir işin sizin için önemli olduğunu düşünüyorsunuz ve bu işi başlatacaksınız, işte bunlar konusunda henüz desteklenmiyorsunuz sevgili Oğlak’lar. 13 Aralık’ta Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesiyle beraber biraz daha iletişimde kendinizi geri plana çekeceğiniz bir dönem olacak. Hayatını bu dönemde iyice gözden geçirin. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay, özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde önemli ve hassas birtakım kararları karşınıza getirebilir. Bu dönemde vereceğiniz kararlar önemli olacak ilişkinizle bağlantılı olarak. 21 Aralık’ta aslında korunduğunuz ve bir anlamda da güzel açılımların olacağını düşündüğünüz bir dönem olacak. 21 Aralık’ta yurt dışına yönelik bir iş ya da önemli bir iş konusunda geri planda konuşulmuş birtakım konu ve olaylar karşınıza hızlanmış şekilde gelebilir ve ruhen huzurlu hissedebilirsiniz.

KOVA: Merkür Akrep Burcu’na geçti 1 Aralık itibariyle ve 1 Aralık’tan 6 Aralık’a kadar iş hayatınızda ve göz önünde olacağınız ortamlarda, toplum içinde yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha doğru, sizi anlatan cümleler seçemeye özen gösterin. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak anlamında 6 Aralık’a kadar desteklenmeyeceksiniz. 2 Aralık’tan sonra patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı daha kuvvetlendirebilirsiniz. Onlarla konuşmalarınız hızlanacak, aranızdaki bağı kuvvetlendirebileceğiniz gibi istediğiniz bir zam, terfi ya da bir konuşma, parasal bir konuşma yapmayı düşünüyorsanız işte şimdi tam zamanı olabilir. Ama bana kalırsa 6 Aralık’ı bekleyin hem de Merkür düzelsin, ondan sonra yani 6 Aralık’tan sonra gönül rahatlığıyla bunu yapabilirsiniz. 7 Aralık’ta oluşan Yeni Ay çevrenizi değiştirecek önemli kararlar almanıza neden olabilir. Arkadaş ortamlarınızda aldığınız bir kararı uygulayabilirsiniz, bazı konuları yeniden gözden geçirecek ve buna göre adım atacaksınız. Birden fazla işle ilgili önemli adımlarınız bu Yeni Ay’la beraber devrede olabilir sevgili Kova’lar. Parasal konularda ise yanıltıcı etkiler var, birileri size söylediğinden farklı bir şeyler yapıyor olabilir, farklı bir şeyler kazanıyor olabilir, size aktarılan düşündüğünüz gibi olmayabilir sevgili Kova’lar. Bu etkiyi Aralık ayı boyunca lütfen yeni girişeceğiniz işlerinizde dikkat edin. 22 Aralık’taki Dolunay’la beraber iş hayatınıza, günlük hayatınızın gerekliliklerini daha fazla özen göstereceksiniz. Bu alanda birtakım inişler çıkışlar, duygusal kararlar devrede olurken sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeyi unutmayın. Mide sıkıntıları ve mide problemleri bu Dolunay’da biraz sizi yorabilir sevgili Kova’lar. Ama 21 Aralık’ta oluşacak güzel etkileşimlerle arkadaşlarınızdan aldığınız desteklerle aslında ne kadar şanslı olduğunuzu görecek, işinizi bir üst seviyeye taşıyacak, istediğiniz sonuçları elde edecek aynı zamanda birden fazla işle uğraşıyorsanız, işlerinize yeni bir işi de ekleme fırsatı bulacaksınız.

BALIK: Jüpiter Yay Burcu’na geçti. Bu bakımdan kariyer ve iş konusunda en şanslı burç olarak karşımıza siz çıkıyorsunuz sevgili Balık’lar. Özellikle yükselen Balık’lar kariyer ve işle ilgili konularda güzel fırsatlar elde edecekler bu ay içerisinde. Yanıltıcı etkileriniz de var, hala kararsızlıklarınız var ama bunu bir şekilde dengeye koyabilirseniz, bu ay karşınıza gelecek olan fırsatlardan etkin bir şeklide faydalanabilirsiniz. 1 Aralık’ta Merkür Akrep burcuna geçiyor ve Merkür seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular ve yayıncılıkla ilgili konularda birtakım eski konu ve olayları yeniden karşınıza getirebilir 6 Aralık’a kadar ya da 6 Aralık’a kadar iş yaptığınız insanlarla birtakım işlerde bulunabilir ve bu adımları atabilirsiniz. Diğer taraftan yanlış anlaşılmalara da meyilli bir zaman dilimi içinde olacağınız için 6 Aralık’tan sonra hareket etmeye özen göstermelisiniz. 1 Aralık itibariyle parasal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Para alacak verecek dengesini oturtmak kolay olmayacak. 7 Aralık’ta oluşan Yeni Ay kariyer ve iş alanlarınızda önemli başlangıç ve kararları uygulayabileceğiniz, yeni adımları atmaktan mutluluk duyacağınız bir Yeni Ay olacak sevgili Balık’lar. Ama yine de bu yeni aya girerken kendi kafanızdaki şüpheleriniz, kararsızlıklarınız, belirsizlikleriniz, biraz tembellikleriniz sizi yorabilir ya da size iş getiren insanların sizi farklı algılamasına neden olabilir. Aldatan etkileri siz karşı tarafa uygulamaya meyilli olacaksınız. Bu yüzden biraz daha istekleriniz konusunda net olmaya özen gösterin ve bağışıklık sisteminizi lütfen düzgün tutun bu ay içerisinde. Zehirlenmeler, birtakım sağlık sıkıntıları, soğuk algınlıkları ve hastalıklar gibi bütün bu konular bağışıklık sistemi üzerinde olumsuz etki edebilir. 22 Aralık’ta oluşacak Dolunay’a baktığımızda aşk aşk aşk diyelim. Keyifli oluşumlar diyelim. Bu Dolunay önemli konu ve olayları karşınıza getiriyor ama bu konu ve olaylar sizi birazcık iş hayatınızdan ve kariyerinizden kendinizi sıyırmanıza neden olacak. Yani aşk hayatınıza hareketlenebilir, çocukla ilgili önemli birtakım hassas duygusal kararlar alabilirsiniz, bebek sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz. Bu Dolunay bu noktalarda sizi destekleyecek. Yuvanızda, işinizde çok güzel bir fırsat 21 Aralık’ta karşınıza gelecek sevgili Balık’lar. Bu fırsatları hayatınıza geçirin, karşınıza gelecek olan fırsatları bu ay kaçırmayın derim.

Yorumlar