Balık burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10 Aralık Balık burcu haftalık yorumları ve Merkür'ün Yay burcuna geçişinin etkilerinin detayları Hande Kazanova Balık burcu haftalık yorumuyla elmaelma.com'da.

Balık burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10-16 Aralık Balık haftalık yorumları Merkür'ün Yay burcuna geçişi etkisi altında. 13 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek olan Merkür'ün Yay burcuna geçişi Balık burcunu bu hafta Perşembe günü öğleden sonra hayatı sizin için hızlanmaya başlıyor ve haftasonu da dahil olmak üzere planlarınız, programlarınız çok hızlanacak, gezeceksiniz, dolaşacaksınız. Jüpiter de kariyer alanınızda ve iş hayatınızda size biraz tembellik verebilir ya da bana hiç bir şey olmaz iyimserliğiyle hareket edebilirsiniz. İşte 10 Aralık haftası Balık burcunu ne bekliyor sorusunun detayları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da.

"Salı ve Çarşamba günü biraz içinize kapanarak daha geri plandan yürütmeniz gereken işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Ama perşembe günü öğleden sonra hayatı sizin için hızlanmaya başlıyor ve haftasonu da dahil olmak üzere planlarınız, programlarınız çok hızlanacak, gezeceksiniz, dolaşacaksınız, işlerinize kanalize olacaksınız, yapmak istedikleriniz için hareket geçeceksiniz, çok da ilginç bilgiler duyacaksınız sevgili Balık’lar. Bu hafta o yüzden hareketli haftalardan bir tanesi. Merkür Yay Burcu’na geçiyor. Kariyer alanlarınızda gerilemeye başlamıştı Kasım ayının ortası itibariyle. Yine Yay Burcu’nda. Birtakım sıkıntıları karşınıza getirmiş olabilir. Eğer o dönemde bu problemleri çözemediyseniz, havada kalan birtakım konular varsa şimdi Merkür bu alanlarınıza çözüm üretmek için giriyor. O yüzden kariyerinizde önemli konuşmalar, görüşmeler devrede olurken, çözümlenmesi gereken konuların da üzerine eğilecek ve işlerinizde daha etkin bir döngüye girdiğinizi fark edeceksiniz sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Birden fazla işle uğraşacağınız bir dönemdesiniz. Yayılma etkisine karşı dikkat edin. Jüpiter de kariyer alanınızda ve iş hayatınızda size biraz tembellik verebilir ya da bana hiç bir şey olmaz iyimserliğiyle hareket edebilirsiniz. Haftasonunda güzel ve sağlam etkileşimler var. Haftasonu seyahatleriniz hızlanırken, seyahat, eğitimle ilgili konular, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız güzel işler devrede olabilir. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi bir araya toplayarak güzel planlar içerisine girebilirsiniz ve haftaya da güçlü etkilerle başlayabilirsiniz. "

 

 

Yorumlar