Chakra sonbahar koleksiyonu 2018 ile evinizin enerjisini yükseltin

Chakra yeni Sonbahar-Kış koleksiyonuyla doğallığın pozitif enerjisini evinizin tüm yaşam alanlarına yayıyor. Chakra'nın yeni koleksiyonu elmaelma.com'da.

Chakra sonbahar koleksiyonu 2018 ile evinizin enerjisini yükseltin

Bambu odaklı koleksiyonlarıyla insan-doku arasındaki bağı pozitif yaşam enerjisi ile birleştirmeyi amaçlayan Chakra’nın doğadan ilham alarak tasarladığı ürünlerine dokunduğunuzda rahatlama ve arınma duygusunu hissetmenizi hedefliyor. Doğanın pozitif enerjisini hayatınıza taşıyan Chakra, yalın tasarımlı ve özgün renklere sahip doğal ürünleriyle evinizin her köşesine şıklığı ve doğallığı getirmeye devam ediyor.

Yeni koleksiyonunda yer alan ve teninize nefes aldıran nevresim takımları, yumuşacık bornoz ve havlular, ev giyim ürünleri, aromatik mumlar, enerjinizi yükseltecek kokular, sofra takımları, ev aksesuarları, dekoratif ürünler, minikler için doğal bambu ve pamuk liflerinden üretilmiş Little Chakra serisi, son derece şık iç mekan ve bahçe mobilyaları ve bitkisel içeriklerle üretilen kişisel bakım setlerinden oluşan geniş koleksiyonuyla her zaman dikkat çeken Chakra yaşam alanlarınızın enerjisini yükseltiyor.

Chakra koleksiyonu

 Doğal bir hayata başlamak ve benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşamak için siz de vakit kaybetmeden Chakra mağazalarından içeri girin; dinginliği, dokuların verdiği rahatlatıcı hissi ilk önce mağazalarımızda, sonra hep evinizde hissedin! 

Yorumlar