Papağana işkence uygulayan Murat Özdemir eski eşini taciz edince...

Papağana işkence uyguladıktan sonra akıl hastanesi'ne sevk edilen Murat Özdemir'in eski karısını taciz ettiği ortaya çıktı!

Papağana işkence uygulayan Murat Özdemir eski eşini taciz edince...

Papağana işkence videosuyla sosyal medyayı sallayan Murat Özdemir, dün akşam gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Murat Özdemir için mahkeme kararını verdi. Özdemir, 21 gün akıl hastanesi'nde yatacak. Bu olayla birlikte Murat Özdemir'in eski vukuatları da birer birer gün yüzüne çıktı. Özdemir'in eski eşini boşandıktan sonra taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı.

ESKİ KARISININ YENGESİ TARAFINDAN 6 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ 

Papağana uyguladığı işkenceyi sosyal medyadan paylaşan MasterChef Murat Özdemir'in 21 gün süreyle akıl hastanesinde yatacağının açıklanmasından sonra eski vukuatları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Özdemir'in eski eşini boşandıktan sonra taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı.

ESKİ EŞİNİ TACİZ ETTİ

Radyo VİVA'da Emrullah Erdinç, Özkan Tamirak ve Barış Kocaoğlu'nun sunduğu Ağır Masa adlı programda Murat Özdemir hakkında kamuoyuna yansımayan bilgiler paylaşıldı. Özdemir'in 1999'da Bodrum Gölköy'de evlendiği, eşinden boşandıktan sonra eski karısını taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandığı öğrenildi. Özdemir'in kazadan sonra dalak ve böbreği alındı.

6 FARKLI SUÇTAN SABIKASI VAR

Suç makinesi olduğu ortaya çıkan Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, bilgisayar korsanlığı, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi en az 5-6 suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi. Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik uygulaması' kapsamında tahliye edildiği ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından bir papağana yönelik işkence görüntüsünü paylaşan ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olan Özdemir'in yayınladığı video, insanın kanını donduran cinstendi. 58 saniyelik videoda, parmak uçlarına kesik atarak kanatan Özdemir, papağanın boğazından sıkarak havaya kaldırıp öylece tuttu. Bu sırada papağanın nefessiz kalışı ve acı içinde haykırışı görüntülere yansıdı. İşkence videosunda papağana, "Acun baba diyeceksin, yoksa Acun baba" diye sinkaflı sözler kullanan Özdemir'e sosyal medyada tepki çığ gibi yağdı. Kısa sürede gözaltına alınan Özdemir, dün serbest bırakıldıktan sonra 21 günlük tedavi için akıl hastanesine sevk edildi. Bacağı kırılan papağan ise tedavi edildikten sonra koruma altına alındı.

 

 

Yorumlar