Terazi Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Terazi aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Terazi aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi etkileri ve uyarı da var.

Terazi Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Terazi aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Terazi burcunu aşk falında şehvetli günler var. Ancak Kasım 2018 Terazi aşk falına göre, Teraziler şehvetlerini ve tutkularını partnerleriyle olan ilişkilerine yansıtmalı, yeni arayışlar sıkıntı çıkarabilir. Terazi Kasım 2018 yorumlarına göre çift olarak ortak konular tartışma çıkarabilir mesala para! Bu ay Teraziler aşk hayatlarında mutlaka sabırlı olmalılar. Öte yandan Terazi burcu Kasım iş ve para falında biraz zorlu günler var. Teraziler bu ay iş yükünden boğulabilir. İş yerindeki dedikodular da Teraziler için sınırları zorlayacak. Ancak sakin kalan Teraziler kazanıyor. Para falına göre ise Teraziler bu ay mutlaka tutumlu olmalı aksi halde bütçede dengeler karışabilir. Gelelim 17 Kasım'daki Merkür gerilemesine... Merkür gerilemesi Terazi burcu etkilerini iletişim konularında gösterecek. Açık ve samimi iletişim içinde olan Teraziler için Merkür retrosu kolay geçecek. İşte Kasım 2018 Terazi burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

TERAZİ KASIM 2018 AŞK FALI

6 Kasım 2018'de Uranüs'in Terazi burcunun ortaklıklar evresinde geri dönüyor ve Terazi’nin hükümdarı Venüs’le bir muhalefet oluşturuyor. Venüs'ün 16 Kasım'a kadar gerilemesi göz önüne alınırsa hızlı kararlar ve radikal değişikliklerden kaçının Teraziler. Öte yandan, duyarlı konuların yeniden gözden geçirilmesinin yanı sıra mutabakatlara elverişli koşullar var ama tavrınızı mutlaka gözden geçirin ve yapıcı bir çizgiye gelin. 

Terazi Kasım 2018 aşk falına göre, bazı çiftler, ortak para gibi hassas konularda mahremeyet arayışına girebilirler. Kasım ayında Teraziler eşlerinin ilgisini üzerlerine çekmeyi başaracaklar, tutku bu ay yüksek. Bekar Teraziler de bu ay ilgiyi üstlerine çekmeyi, hoşlandıkları insana bunu belli etmenin yollarını keşfedecekler.

Venüs'ün doğrudan hareketini sürdürdüğü 16 Kasım'dan sonra, Terazile daha fazla baştan çıkarma gücüne sahip olacaklar. Çünkü bu ay Teraziler istediklerinde karşı konulamaz olduklarını test etmek isteyecekler. Kişisel cazibenizi sevgilinizdeki tutkuyu yeniden canlandırmak için kullanın deriz, yeni arayışlar başınızı ağrıtabilir.

16 Kasım 2018'de, Mars, 6. evinize girecek bu da iş yükü, küçük sorumluluk demek ve günlük hayatınızı iyi bir şekilde orgazine etmenizi mecbur kılacak. Ancak partnerinizle yada eşinizle özelilkle ev içi orgazinasyon konusunda görev dağılımı yaparken iletişim şeklinize dikkat edin, aksi halde kargaşa baş gösterebilir. 17 Kasım'daki Merkür retrosu Terazi burcunu eğitim ve iletişim alanında etkisi altına alacak. Bu aşk hayatında sabırlı ve dokunaklı olmanızı gerektiriyor aksi halde çatışmalar görülebilir. 

TERAZİ KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

7 Kasım'daki Yeni Ay, yeni parasal kaynaklar için fırsatlar yaratacak. Ancak kaynaklarınızı nasıl yönettiğiniz bu aşamada çok önemli. Net bir bütçe belirleme ve hangi harcamaların öncelikli olduğuna karar verme zamanı. Aksi takdirde, özellikle de 16 Kasım'a kadar fazla harcama yapma sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Astrolojik haritanız Kasım'da kariyerinize yatırım yapma şansınız olduğunu gösteriyor. 

Profesyonel olarak, ayın ilk yarısında başarılı bir şekilde plan ve projeler üretme şansınız daha yüksek. Etrafınızdaki insanları uyarma riskine sahip olduğunuzdan, kesin olarak iletişim kurma şeklinize dikkat etmenizi öneririz.

Ayın ikinci yarısında, büyük olasılıkla eksik yada hata içeren belgelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İnatçı bakış açınız sorunların büyümesine ve çözümsüzleşmesine neden olabilir. Sakin kalın! 

Ayın son haftası iş yükü sizi boğabilir. İş yerinin etrafında dolaşan söylentilere kulak asmayın. Eğer bu söylentileri dikkate almazsanız başarı sizden yana Teraziler aksi halde riskli ve sallantılı pozisyonlara düşebilirsiniz.

TERAZİ KASIM 2018 SAĞLIK VE RUH FALI

Teraziler Kasım 2018'de hayatınızın ritmi değişecek bu sizin kafanızı karıştırabilir ve ağırlık hissetmenize neden olabilir. 

Yorgun olduğunuzu hissettiğinizde veya motivasyonunuzu yitirdiğinizi hissettiğinizde dinlenin ve iyi şeylere odaklanın. Azminizi yeniden keşfetmenize yardımcı şeylerle uğraşın. Odağı ve hafızayı geliştirmek için egzersizler yardımcı olabilir.

Kasım 2018'de Terazi için son uyarı: İletişime, belgelerin imzalanmasında ve sınavlarda son derece dikkat edin! Daha önce başarısız oldukları bir sınava giren Teraziler yeniden denemeliler!

17 KASIM MERKÜR RETROSU TERAZİ BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

Terazi Kasım 2018 aylık burç yorumlarında diğer burçlardan farklı olarak Venüs'ün Terazi burcuna geçişi özel bir etki alanı yaratacak. Venüs'ün Terazi burcundaki gerilemesi iletişim konularına olan önemi arttıracak. Venüs 16 Kasım'da düzelecek ve  hayata bakışınız iyileşecek sevgili teraziler. Öte yandan 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi Terazi burcu etkilerinin başında da yine iletişim sorunları gelecek. Açık olmaya özen gösterin. 

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ (RETRO) TARİHLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ 

Yorumlar