2019 Burning Man için Şeyma Subaşı'dan Donald Trump'a mesaj

Burning Man Şeyma Subaşı'na dert oldu. Şeyma Subaşı, müdavimi olduğu Burning Man festivalinin iptal edilmemesi için ABD Başkanı Donald Trump'a mesaj attı.

2019 Burning Man için Şeyma Subaşı'dan Donald Trump'a mesaj

Burning Man Şeyma Subaşı'na dert oldu. Sosyetenin ve Şeyma Subaşı'nın müdavime olduğu Burning Man festivali 2019 yılı için iptal edilebilir. Nedeni ise festival alanına ABD Başkanı Donald Trump'ın duvar inşa etmek istemesi. Bu haberi alan festivalin müdavimlerinden Şeyma Subaşı, sosyal medyadan Trump'a seslendi.

ABD Başkanı Donald Trump Nevada eyaletinde yer alan Black Rock Çölü'nde her yıl ağustos ve eylül döneminde düzenlenen ve 9 gün süren Burning Man Festivali'nin düzenlendiği alana 16 km uzunluğunda kalın bir duvar inşa etmek istiyor.

Festival 1986'dan beri düzenlenirken Şeyma Subaşı, Süreyya Yalçın ve Oğulcan Engin gibi ünlü isimlerin gitmesiyle Türkiye'de de oldukça tanınmıştı.

"LÜTFEN BURNING MAN’İ İPTAL ETME..."

Haberi alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Donald Trump'a seslendi. Subaşı paylaşımında "Lütfen Burning Man’i iptal etme..." ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı Burning Man Donald Trump mesajı

 

 

 

Yorumlar