2018 Temmuz Kova yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Kova burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Kova Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Kova burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Kova burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Kova burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Kova burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Kova burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Kova burcunun iş hayatını etkileyecek büyük değişiklikler olabilir. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Kovaların sağlık alanlarını etkileyebilir. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Kova burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Kova burçlarının iletişim alanlarını vuracak anlaşılmak daha da zorlaşacak. Kova Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Kova burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Bu ay sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber çok önemli duygusal kararlarda hayatınızın merkezinize yerleşebilir sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. 

İş hayatınızda şanslı etkileşimleriniz var kariyerinizde alacağınız güzel etkileşimlerle hemen Temmuz başında ve 5 Temmuz civarı istediğiniz şartların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. Mart ayından bu yana kariyerinizde ve iş alanlarınızda yaşadığınız sıkıntılar geride kalıyor ve Kasım ayına kadar bu alanlarda güzel şanslar ve fırsatlar yakalamaya meyilli olacaksınız. 10 Temmuz itibariyle maddi konularda güzel sonuçlar elde edebileceksiniz.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da bir tutulma gerçekleşecek bu Güneş tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı tetikliyor. İşinizde büyük değişimler bu tutulmayla birlikte devrede olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda da önemli kararlar alabilirsiniz. Yanınızda çalıştığınız yada çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında da önemli bir takım olaylar devrede olacak. Günlük hayatınızın ritminde hızlı gelişmelere hazırlıklı olmalısınız sevgili Kova’lar.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da Merkür gerileyecek ve Merkür sizin özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde gerileyecek. Bu yüzden hayatınızda bir insan varsa bu dönemde anlaşmak kolay olmayabilir. Eski ilişkilerin bu dönemde karşınıza geldiğini görebilirsiniz yada eskilerle ilişkinizi karşılaştırmalar devrede olabilir.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’daki Ay tutulması hayatınızla ilgili çok önemli duygusal kararları karşınıza getirecek sevgili Kova’lar. Bu dönemde karşı tarafla anlaşmak kolay değil, alacağınız kararlar sizi çabuk sinirlendirebilir. Hayatınızda bir insan varsa ilişkinizi bitirmek yada devam etmek istiyorsanız tavırlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlıkla ilgili önemli olayla bu süreçte karşınıza gelebilir.

Yorumlar