2018 Temmuz Oğlak yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Oğlak burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Oğlak Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Oğlak burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Oğlak burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Oğlak burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Oğlak burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Oğlak burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Oğlak burcunu özel hayatla etkileyecek evlilik gibi büyük değişikler getirebilir. 27 Temmuz'daki Ay tutulması da Oğlakları maddi alanda zorlayacak. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Oğlak burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Oğlak burçlarının parasal alanda zorlayacak bir takım borçlar oluşabilir. Oğlak Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Oğlak burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Başka insanların kaynaklarından faydalanacağınız bu ay 5 Temmuz’da özel hayatınızda şanslı etkilişimler devrede olurken ortaklaşa atılacak adımlarınız varsa sosyal çevrenizdeki insanların size gereken desteği sağladığını göreceksiniz sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. 

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, uzun zamandır sıkıntı ve sorun yaşadığınız konuların geride kaldığını göreceksiniz. Sosyal çevrenizde yeni tanışacağınız insanlar, yeni arkadaşlıklar yada gireceğiniz yeni ortamlar sizi iş konusunda size güzel kapılar aralıyacak. 10 Temmuz itibariyle daha fazla seyahatleri önemsediğiniz, değişik insanlar ve farklı ortamlardan keyif aldığınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da bir Güneş tutulması gerçekleşecek bu Güneş tutulması sizin için önemli sevgili Oğlak’lar. Özel hayat alanınızda oluşacak bu tutulmayla beraber evliliğe adım atabilirsiniz, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, söz, nişan gibi işler bu dönemde önem kazanıyor. Yine ortaklaşa atılacak işler önemli ve bu alanda da büyük girişimler bu tutulmayla beraber devrede olacak. Bu dönem içersinde eğer hayatınızda bir insan varsa onunla çok fazla sürtüşmemeye sıkıntı ve sorunlar yaşamamaya özen gösterin çünkü bu tutulmayla beraber farklı kararlar almaya meyillisiniz.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da Merkür gerilemesi var. Merkür gerilemesi ortak parasal alanlarda bir takım sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir eğer bir borç varsa bu borç için birilerinden bir borç almayın yada bir kredinin altına girmeyin.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması parayla ilgili bir konuyu karşınıza getirecek fakat bu para durduk yere cebinize girmeyecek. Bu para için mücadele etmeniz gerekebilir ve bu dönemde fazla tepkiler vermenize, sinirli olmanıza neden olabilir. Maddi konularda bağlantınız olduğu olan insanlarla çok fazla tartışmalara ve mücadelere girmemeye özen gösterin.

Yorumlar