2019 gelin makyajı trendleri pembe tonlarının doğallığı ön planda!

2019'un trend gelin makyajı belli oldu! Peki bu yılın trend gelin makyajı renkleri neler? İşte hayatınızın en özel gününde kullanabileceğiniz o renkler...

2019 gelin makyajı trendleri pembe tonlarının doğallığı ön planda!

Çiçekler tomurcuklarından görünmeye başladı. Bu da demek oluyor ki mevsimi  ilkbahar ve yaz olanlar için düğün sezonu açıldı! Hayatınızın en özel günü olacak ve yıllar sonra bile albümden çıkarıp bakacağınız o özel günün yıldızı olmak için bu sezonun trend renklerini merak edenler için 2019 İlkbahar-Yaz gelin makyajını bir araya getirdik! Gelin adayları için düğünde pembe ve naturel tonları ön planda yer alıyor. 

2019 İlkbahar-Yaz sezonunda düğün gecelerinde fark yaratmak için ağır makyaja ihtiyacınız yok! Naturel renkleri tercih ederek gecenin yıldızı olabilirsiniz. Özellikle bu sezonda pembe ve naturel tonları tercih ederek masumiyetinizi ön plana çıkarabilir, sade şık bir görünüm ile gelinliğinizle uyum sağlayabilirsiniz.

PEMBE VE TONLARI ÖN PLANDA!

Naturel sade şık gelinliklerde tercih edilen pembe ve tonları bu sezonun en gözde renkleri arasında yer alıyor. Yanaklarda, dudaklarda ve etkili bir bakış için göz makyajınızda pembe ve tonlarını tercih edebilirsiniz. Özellikle pembe ve tonları ile yapacağınız makyajda cilt tonu ve gelinliğiniz ile bir bütün oluşturabilirsiniz.

Yorumlar