2019 sonbahar makyajı ile mevsim renklerine uyum sağlayın!

2019 yılının trend sonbahar renkleriyle mevsime uyum sağlayabileceğiniz doğal makyaj ile mevsime uyum sağlayın!

2019 sonbahar makyajı ile mevsim renklerine uyum sağlayın!

Malum bu yıl ki yaz mevsiminin sonuna geldik. Sonbahar mevsimi inceden kapıyı çalıyor. Trendler ve renkler her ne kadar değişse de sonbahar mevsimine uyum sağlayabileceğiniz makyaj renkleri ile şahane bir makyaj önerisini elmaelma.com okurları için bir araya getirdik! Sonbahar mevsimine doğal makyaj ile yağmurda veya rüzgarlı havalarda akmayan makyaj önerilerine sizde göz atmak için haberin devamına göz atabilirsiniz. İşte 2019'un trend sobnahar makyajı!

Makyaj Öncesi Cildinizi Hazırlayın!

Makyaja başlamadan önce mevsim değişikline giren Sonbahar mevsiminde havaların hafif soğumaya başladığı zaman zaman yağmur ve rüzgarlı havalarda cildin kurumasını önlemek ve fondöteninizin pul pul olmasını engellemek için cilt tipinize göre mutlaka nemlendirici uygulayın. Cildinize nemlendirici uyguladıktan sonra 15 dakika kadar bekledikten sonra makyajın akmaması ve tüm gün yüzünüzde kalması için primer uygulayın.

Ten Makyajı İçin...

Teninizi makyaja hazırladıktan sonra ince yapıda orta kapatıcılıkta fondöten uygulayarak yanakalarınıza hafif allık uygulayarak ten makyajınızı bitirebilirsiniz.

Gelelim Göz Makyajına...

Sonbahar makyajında özellikle popüler olan yeşil, kahve ve bordo renkleri gözlerinizi belirginleştirmek için tercih edebilirsiniz. Kirpik diplerinize kahve tonlarında eyelinerı hafif bir şekilde uygulayarak son dokunuş maskara uygularak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yorumlar