2018 Temmuz Balık yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Balık burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Balık Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Balık burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Balık burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Balık burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Balık burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Balık burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Balık burcunun aşk hayatını etkisi altına alacak. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Balıkların ruh halini bozabilir daha sinirli yapabilir.  26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Balık burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Balık burçlarının iş hayatını etkileyecek, yanlış anlaşılmaları körükleyecek. Balık Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Balık burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Diğer yandan hayatını aşkla, keyifle, mutlulukla algılamak istediğiniz bir dönem içersindesiniz sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Eğer hayatınızda bir insan yoksa Temmuz başında aşkı yakalamak, bir insanla tanışmak o insanla hayatınızı devam ettirme etkileriniz yüksek görünüyor. Risk içeren işlerinizde çocuklarınızla olan bağlantılarınızda Temmuz başında şans sizden yana olacak.

10 Temmuz’da jüpiterin düzelmesiyle beraber hayatınızda sıkıntı ve sorun yaşadığınız şansınızda geri dönme hissettiğiniz noktaların düzeldiğini göreceksiniz ve 10 Kasım’a kadar seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler yurtdışı bağlantılı konular, hukuki alanlarda önemli şanslara sahip olacaksınız. 10 Temmuz itibariyle özel hayatınız ön plana çıkmaya başlıyor ilişkilerinize önem vermeye başlayacaksınız. Bu dönem içersinde sevdiğiniz insanı çok fazla eleştirmemek aklınızın ucunda dursun.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da bir Güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin aşk alanlarınızı tetikleyecek sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Aşk her an kapınızı çalabilir, hatta Temmuz başında kapınızı çalmış olabilir ama siz önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz. Güzel bir bebek haberi sizi heyecanlandırabilir. Bu dönemde sosyal çevrenizdeki olayları kendi özel hayatınızla dengelemek çok da kolay olmayacak ama yine de diğer burçlara göre bu tutulmayı daha şanslı yaşacaksınız.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da Merkür gerileyecek. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek. İş hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar, anlaşmazlıklar iletişim sıkıntıları ve sorunlara açık görünüyorsunuz. Daha önceden tamamlanmasını istediğiniz işlerinizi tamamlamaya çalışın.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması kadersel alanınızda gerçekleşecek. Beklenmedik olayların etrafınızda ceyran ettiğini görebilirsiniz. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir ve bu sizi çok hırslı ve sinirli kılabilir. İş hayatınızdaki dengesizlikler sizi ruhen yorabilir.

Yorumlar