evlilik Haberleri

Çiftler evlenmeden önce ne kadar süre çıkmalı?

İlişkilerde evlilik kararı alınması her çifte göre değişebilen bir durumdur. Ancak 'evlenmeden önce ne kadar süre geçirilmeli?' diyorsanız içeriğimize göz atın!

Kadın ve erkeğin aldatma nedenleri çok farklı!

Günümüzde ilişkilerin bitmesine neden olan en önemli etkenlerden biri aldatma. Kadın ve erkek neden aldatır? Aldatma üzerine merak edilenleri araştırdık!

Evlilikte güç savaşlarına dikkat!

Evlenmek için tüm engelleri ortadan kaldırdığınız kişi ile evlendikten sonra kavga nedenlerinden olan güç savaşlarını bir kenara bırakmanız gerekiyor!

Pınar Altuğ'un aldattığı ilk meğer bakın kimmiş olay detaylar!

Pınar Altuğ'un ilk eşi Umut Elçioğlu kimdir? Pınar Altuğ'un bir döneme damga vuran 3 yıla yakın evli kaldığı ilk eşi Umut Elçioğlu ile neden ayrıldı?

Mutlu evliliğin 4 temel sırrı!

Mutlu ve iyi evliliğin sırrı bir ilaç karışımı gibi karışık olabilir. Uzmanından mutlu evliliğin sırrının neler olduğunu öğrendik. İşte 4 temel sır!

Uygulanmayan bu kurallar evliliğin bitmesine neden oluyor!

Evliliklerin bitmesine neden olan sebepler neler? Son zamanlarda boşanmaların artmasıyla beraber altında yatan durumların 4 temel sebebine değindik!

Çıkmaza giren evliliği kurtarmak için...

Evliliği kurtarma yolları nelerdir? Her ilişkide olduğu gibi her evliliğin inişli çıkışlı zamanları vardır. Peki çıkmaza giren bu süreç nasıl kurtarılır?

Ahmet Dursun'un eşi Asena Demirbağ bakın kim çıktı!

Eski futbolcu Ahmet Dursun'un Paris'te evlendiği eşi Asena Demirbağ usta sanatçı Oya Aydoğan'ın akrabası çıktı!

Erkeklerin evlilikten neden korktuğunun sırrı çözüldü!

Erkeklerin neden evlilikten korktuğuna dair bir sürü şeyler yazılıp çiziliyor! Peki erkekler evlilikten neden korkar? İşte yanıtı!

Mutlu evliliğin sırrı burada!

Mutlu evliliğin sırrı çiftlerin birbirlerini anlamaktan geçiyor ancak buraya dikkat empati yoksunu çiftlerin evliliği çatırdayabilir!

Aldatmanın önüne geçmek için bunu yapın!

Aldatmanın önüne geçmek ve işlerin aldatılma noktasına gelmemesi için ihmalkar davranmayarak 4 tüyoya göz atın deriz!

Aldatılan damat düğünde gelinden öyle bir intikam aldı ki...

Singapur'da nişanlısının kendisini aldattığını öğrenen damat kendi düğününde gelinin başka erkeklerle çekilmiş görüntülerini konukları izleterek intikam aldı.

İşte karantina’da ilişkileri güçlü tutmak için 10 öneri!

Uzun süredir evde kaldığımız şu karantina günlerinde ilişkilerimizi güçlü tutmak için yapılması gerekenleri uzmanından öğrendik.

Düğün mekanını nasıl belirlemeliyim?

Düğün mekanını nasıl belirlemeliyim? Düğün mekanı seçimi nasıl olur sorusunu Organizatör Tülay Erciyas Kaya'dan öğrendik.

Bilinçaltımız aslında evliliğe ne diyor?

Çiftler arasında oldukça önemli bir yere sahip olan bilinçaltının evlilik üzerindeki etkileri hakkında İlişki ve Yaşam Koçu Hande Akın şu şekilde açıkladı.

İşte en sık görülen boşanma nedenleri! TUİK açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye'deki boşanmaların nedenleri ve oranları açıklandı.

Çok Okunanlar