2019 trend makyajı blushadow tekniği nasıl uygulanır?

2019 makyaj trendleri arasına giren blushadow makyaj uygulaması allığı hem gözlerde hem de yanaklamak anlamına geliyor. Peki blushadow nasıl uygulanır?

2019 trend makyajı blushadow tekniği nasıl uygulanır?

Modern makyaj trendleri arasında olan son zamanlarda oldukça popüler olan blushadow makyaj tekniği 2019 trendleri arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü yıldızlarında bu akıma katılmasıyla dünya çapında büyük ses getiren blushadow makyaj tekniği aslında allığı hem yanaklarda hem de gözlerde kullanmak hem fazla ürün kullanmaktan kurtarıyor hem de farklı bir görünüm kazandırıyor. Blushadow makyaj nasıl yapılır, nedir? İşte dikkat çeken farklı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olan blushadow hakkında tüm merak ettikleriniz elmaelma.com'da!

Bahar ve yaz aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz blushadow makyaj trendine sizde katılmak için elmaelma.com olarak bir araya getirdiğimiz teknikleri uygulayabilirsiniz. 

BLUSHADOW MAKYAJ NASIK YAPILIR?

İsmi kulağa her ne kadar lüks ve uğraştırıcı bir yöntemmiş gibi gelse de aslında uygulaması oldukça kolay olan bir makyaj tekniğidir. Blushadow makyaj tekniği için ihtiyacınız olan tek şey allıktır. Allığı hem şakakların yanaklarla birleştiği kısma hem de gözlerinize uygulayarak yaapbilirsiniz.

Allığınızı normal bir göz fırçası ile hemen hemen tamamına tampon hareketlerle uyguladıktan sonra elmacık kemiklerinizle birleştirin! Allığınızı tercih ettiğiniz yoğunluğuna göre arttırabilir veya azaltabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak üzerine eyeliner uygulayabilir veya sadece maskara uygulayarak bitirebilirsiniz!

Yorumlar